Gå direkt till innehåll

Regioner: Västmanland

Brf Sjömärket i Västerås

Riksbyggen visar upp inflyttningsklara lägenheter i Västerås den 4 februari

Söndagen den 4 februari mellan kl 12-14 har Riksbyggen visning runt om i landet. Sammanlagt visas 44 olika bostadsprojekt på hela 25 orter från norr till söder. I Västerås med omnejd visar Riksbyggen upp fyra bostadsprojekt varav ett är de nu inflyttningsklara lägenheterna på Lillåudden i Svanenmärkta Brf Sjömärket samt inflyttningsklara hyresrätter i Fredriksberg i form av Kvarteret Kornknarren.

Brf Tornsvalan

I helgen visar Riksbyggen bostäder i Västerås och över hela landet

Söndagen den 23 april mellan kl 12-14 pågår Stora Visningsdagen där Riksbyggen bjuder in till öppen visning av bostadsprojekt över hela landet. Sammanlagt visar Riksbyggen 41 projekt på 24 orter från norr till söder, både hyres- och bostadsrätter, seniorbostäder samt boenden med äganderätt. I Västerås visas de kommande bostäderna i Brf Tornsvalan intill lummiga Råbyskogen i Fredriksberg.

Brf Sjömärket, Lillåudden, Västerås.

I helgen visar Riksbyggen bostäder i Västerås och över hela landet

Lördagen den 12 november mellan kl 12-14 pågår Stora Visningsdagen där Riksbyggen bjuder in till öppen visning i projekt över hela landet. Sammanlagt visar Riksbyggen 30 projekt från norr till söder, både hyres- och bostadsrätter. I Västerås är det visning för kommande bostäder i Brf Tornsvalan intill lummiga Råbyskogen i Fredriksberg och Brf Sjömärket på Lillåudden.
– Det finns många fördela

Pressinbjudan: Andra etappen av nyproducerade hyresrätter klara för inflyttning i Fredriksberg, Västerås

Pressinbjudan: Andra etappen av nyproducerade hyresrätter klara för inflyttning i Fredriksberg, Västerås

Den 21 juni påbörjas inflyttningen i den andra etappen av Riksbyggens nybyggda hyresrätter i Fredriksberg. Där Stenkumlasksolan tidigare låg håller Riksbyggen på och färdigställer 120 hyreslägenheter med inflyttning i tre etapper, från maj till september 2022. Projektet omfattar tre huskroppar som byggts med högt ställda hållbarhetskrav med bland annat solpaneler på taket.

Röda mattan utrullad för de boende i Riksbyggens Bonum Brf Sundemans backe i Västerås

Röda mattan utrullad för de boende i Riksbyggens Bonum Brf Sundemans backe i Västerås

Den här veckan startade inflyttningen i Riksbyggens Bonum Brf Sundemans backe i Västerås. Föreningen består av sammanlagt 71 lägenheter i ett centralt läge i Västerås med närhet både till centrum och till service som vårdcentral och apotek. ”Snackisen” vid inflyttningen är Vega-skylten, en klassiker i Västerås som prydde grillen med samma namn och som tidigare fanns på platsen.

Visa mer