Gå direkt till innehåll

Regioner: Täby

Riksbyggens koncept Bonum planerar för nya seniorboenden i Täby

Riksbyggens koncept Bonum planerar för nya seniorboenden i Täby

Riksbyggens seniorkoncept Bonum planerar att bygga bostäder i nära anslutning till den nya stationen Tibble i Centrala Täby. Den nya bostadsrättföreningen, Bonum Brf Ella Torg, rymmer 40 nya boenden med närhet till service, kommunikationer och grönområden.

Bf Odlingslunden i Upplands-Bro

I helgen visar Riksbyggen bostäder i Stockholm och över hela landet

Söndagen den 5 februari mellan kl 12-14 pågår Stora Visningsdagen där Riksbyggen bjuder in till öppen visning i projekt över hela landet. Sammanlagt visar Riksbyggen 34 projekt på 23 orter från norr till söder, både hyres- och bostadsrätter. I Stockholmsområdet visar Riksbyggen sex projekt - i Sollentuna, Täby Park, Upplands-Bro och Vallentuna.

Bonum Brf Boulevarden – skuldfri förening med seniorbostadsrätter

Bonum Brf Boulevarden – skuldfri förening med seniorbostadsrätter

Just nu pågår byggandet av nya seniorbostäder i Riksbyggens Bonum Brf Boulevarden i Täby Park. Bostadsrättsföreningen kommer att vara skuldfri den dag som de boende flyttar in. En bostadsrättsförening har vanligtvis ett lån vilket innebär kostnader i form av räntor och amortering. I Bonum Brf Boulevarden har lånet tagits bort och lagts på insatserna i stället.

Nu öppnar Boulevarden - entrén till Täby Park

Nu öppnar Boulevarden - entrén till Täby Park

Den 7 september öppnar Boulevarden i Täby Park, en väg som går rakt igenom området. Med Boulevarden ökar tillgängligheten både för de som redan flyttar in i Täby Park och för näringsidkarna som finns på plats. Nyligen tog Riksbyggen det första spadtaget för två bostadsrättsföreningar i Täby Park med tillsammans över 160 bostäder, Brf Bersån och Bonum Brf Boulevarden.

I strålande sol togs två första spadtag! Fr v Carl-Henrik Appel, regionchef för Riksbyggen Stockholm/Norr/Öst, Erik Andersson, kommunstyrelsens ordförande och Anna-Karin Croner, tf avdelningschef på NCC Bostad.

Dubbelt första spadtag för över 160 lägenheter i Täby Park

Den 18 augusti tog Riksbyggen det första spadtaget för två bostadsrättsföreningar i Täby Park, Brf Bersån och Bonum Brf Boulevarden. Sammanlagt blir det över 160 nya bostäder. På plats och tog det första spadtaget var Erik Andersson, kommunstyrelsens ordförande, Carl-Henrik Appel, regionchef för Riksbyggen Stockholm/Norr/Öst och Anna-Karin Croner, avdelningschef på NCC Bostad.

Brf Bersån, Täby Park.

Pressinbjudan: Riksbyggen tar dubbelt första spadtag i Täby Park

Den 18 augusti tar Riksbyggen det första spadtaget för två bostadsrättsföreningar i Täby Park, Brf Bersån och Bonum Brf Boulevarden. Sammanlagt blir det över 160 nya bostäder. På plats och tar det första spadtaget är Erik Andersson, kommunstyrelsens ordförande, Carl-Henrik Appel, regionchef för Riksbyggen Stockholm/Norr/Öst och Anna-Karin Croner, avdelningschef på NCC Bostad.

Bild på kommande seniorbostäder i Bonum Brf Boulevarden.

Riksbyggen planerar för 163 nya bostäder i Täby Park

Avtal klart för genomförande av Riksbyggens två kommande bostadsrättsföreningar i Täby Park, Brf Bersån och Bonum Brf Boulevarden. Sammanlagt kommer de två föreningarna att bestå av 163 lägenheter. Bonum är Riksbyggens populära koncept för seniorbostäder som nu får premiär i Täby. Riksbyggen har tecknat avtal med NCC för byggandet av de två projekten.

Foto: Jonas Ingerstedt

Second hand i första hand när Linnéa Salmén inreder Riksbyggens unika visningslägenhet

Hållbart, personligt och färgstarkt i Riksbyggens nyproducerade visningslägenhet i Brf Cykelverkstaden i Täby Park. Här ryms loppisfynd, kända designklassiker och originella hantverk för att utmana hur nytt och gammalt kan mötas på bästa sätt. Dessutom finns tvårummaren tillgänglig att köpa stylad och klar om den faller köparen i smaken.

Avtal klart för genomförande av Riksbyggens Brf Parkliv i Täby Park

Avtal klart för genomförande av Riksbyggens Brf Parkliv i Täby Park

Brf Parkliv i Täby Park är Riksbyggens andra etapp med bostadsrätter i Täby Park. Sammanlagt ska Riksbyggen bygga cirka 800 nya bostäder i hus med höga hållbarhetskrav, både hyres- och bostadsrätter. Försäljningen i Brf Parkliv startade tidigare under hösten och avtal har tecknats med NCC för genomförande av projektet.

Säljstart för Riksbyggens Brf Parkliv med 49 lägenheter i Täby Park

Säljstart för Riksbyggens Brf Parkliv med 49 lägenheter i Täby Park

​Riksbyggen startar nu försäljningen i Brf Parkliv i Täby Park. Brf Parkliv är Riksbyggen andra etapp med bostadsrätter i Täby Park. Sammanlagt ska Riksbyggen bygga cirka 800 nya bostäder i hus med höga hållbarhetskrav, både hyres- och bostadsrätter.

Pressinbjudan: Riksbyggen tar första spadtaget för 131 hyresrätter i Täby

Pressinbjudan: Riksbyggen tar första spadtaget för 131 hyresrätter i Täby

Den 23 september är det dags för officiell byggstart av Riksbyggens projekt Galopphästen i Täby Park, norr om Stockholm. Galopphästen kommer att innehålla 131 hyresrätter och sammanlagt planerar Riksbyggen för cirka 800 nya bostäder i Täby Park i flera etapper. Med och tar det första spadtaget är Erik Andersson, kommunstyrelsens ordförande i Täby och Johanna Frelin, vd Riksbyggen.