Gå direkt till innehåll

Ämnen: Emballage, förpackning

Agneta och Lasse Arvidsson, nyinflyttade i Bonum Brf Förslövsängar.

Första flyttlasset till Bonum Brf Förslövsängar i Båstad

I mars förra året togs det första spadtaget för Riksbyggens Bonum Brf Förslövsängar strax utanför Båstad och nyligen gick första flyttlasset för de nya boende. Nu finns enbart femton bostadsrätterna kvar till försäljning.

Brf Sjöparken

I helgen visar Riksbyggen bostäder i Gällivare och Kiruna samt över hela landet

Söndagen den 23 april mellan kl 12-14 pågår Stora Visningsdagen där Riksbyggen bjuder in till öppen visning av bostadsprojekt över hela landet. Sammanlagt visar Riksbyggen 41 projekt på 24 orter från norr till söder, både hyres- och bostadsrätter, seniorbostäder samt boenden med äganderätt. I Gällivare visar Riksbyggen visar upp Brf Sjöparken i Kiruna visas Brf Glasbjörken.

Foto: Hugo Thambert

Mira Lindahl blir ny presschef på Riksbyggen

Från den 1 februari är Mira Lindahl ny presschef på Riksbyggen. Mira har en lång erfarenhet av kommunikation och PR inom organisation, läkemedel och digitala vårdtjänster. Närmast kommer Mira från jobbet seniorkonsult på Gullers Grupps kontor i Stockholm.

Klart för byggstart av Riksbyggens Brf Nova i Västra Hamnen, Malmö

Klart för byggstart av Riksbyggens Brf Nova i Västra Hamnen, Malmö

Riksbyggen har tagit beslut om att starta byggandet av Brf Nova i Västra Hamnen. Byggstarten är planerad att ske i början av 2023 och är ännu ett Riksbyggen-projekt som startar på egen kassa. Entreprenadavtal har tecknats med NIMAB Entreprenad AB för genomförande av projektet. Brf Nova kommer totalt att omfatta 88 bostadsrätter i varierande storlekar, från ett till fem rum och kök.

Bonum Brf Boulevarden – skuldfri förening med seniorbostadsrätter

Bonum Brf Boulevarden – skuldfri förening med seniorbostadsrätter

Just nu pågår byggandet av nya seniorbostäder i Riksbyggens Bonum Brf Boulevarden i Täby Park. Bostadsrättsföreningen kommer att vara skuldfri den dag som de boende flyttar in. En bostadsrättsförening har vanligtvis ett lån vilket innebär kostnader i form av räntor och amortering. I Bonum Brf Boulevarden har lånet tagits bort och lagts på insatserna i stället.

Riksbyggen i Göteborg skänker 25 000 kr till Göteborgs Stadsmission

Riksbyggen i Göteborg skänker 25 000 kr till Göteborgs Stadsmission

Den 3 december rullar Julklappsvagnen åter genom Göteborgs gator. Riksbyggens Göteborgskontor skänker som företagsvän 25 000 kr och anordnar även en julklappsinsamling på kontoret i Göteborg. Julklapparna överlämnas när spårvagnen passerar hållplatsen vid Linnéplatsen, där Riksbyggen är företagsvärd.

Pressinbjudan: Välkommen till samtal om hur och när vi bygger framtidens Gotland

Pressinbjudan: Välkommen till samtal om hur och när vi bygger framtidens Gotland

Riksbyggen tror på Gotland och letar byggbar mark både i Visby och på ett antal orter runt om på ön. Det är bostadsbrist på Gotland men bristen på mark att bygga på är en stor utmaning. Den 16 november bjuder Riksbyggen och Lokalföreningen i Visby in till ett samtal för att på ett konstruktivt sätt bidra till ökat bostadsbyggande på Gotland.

Riksbyggen får teknisk förvaltning i Brf Porkala med 823 lägenheter

Riksbyggen får teknisk förvaltning i Brf Porkala med 823 lägenheter

Från den 1 oktober sköter Riksbyggen teknisk förvaltning, drift av byggnader och installationer i Brf Porkala, Akalla. Brf Porkala är en av Stockholmsområdets största bostadsrättföreningar som äger 18 bostadshus med totalt 823 lägenheter och 22 lokaler.