Gå direkt till innehåll
Kjell och Eva Sjöholm, nyinflyttade i Brf Pålsjöro
Kjell och Eva Sjöholm, nyinflyttade i Brf Pålsjöro

Pressmeddelande -

Huset fullt – för Riksbyggens seniorbostäder i Pålsjö i norra Helsingborg

I augusti 2021 togs första spadtaget för de 49 seniorbostäderna och nu har sista flyttlasset gått för de 70 boende som flyttat in i sina nya lägenheter i Riksbyggens Bonum Brf Pålsjöro i Pålsjö i norra Helsingborg.

Bostäderna i Bonum Brf Pålsjöro är välplanerade med en hög grundstandard när det kommer till inredning och förvaring. Bonum seniorboende erbjuder trygga, inbjudande och praktiska hem som gör det möjligt att leva aktivt.

- Det finns en stor efterfrågan på fler bostäder för målgruppen över 55 år och Pålsjö är ett mycket attraktivt läge i Helsingborg och det känns otroligt roligt att få välkomna de inflyttade till sina nya moderna lägenheter, säger Camilla Lundström, sälj- och marknadsansvarig i sydvästra Skåne.

- Den här flytten har vi längtat efter. Lägenheten är större än vår tidigare och har dessutom dubbla badrum. Med Riksbyggens Bonum-koncept medföljer flera fördelar som förenklar vår vardag, säger nyinflyttade Eva Sjöholm.

Om Bonum seniorboende
Riksbyggens Bonum-koncept är marknadsledande på seniorbostadsrätter och vänder sig till hushåll där minst en person fyllt 55 år. I varje Bonumförening finns en Bonumvärd och medlemmarna har möjlighet att köpa en rad olika praktiska tjänster.

Det kan handla om allt från blomvattning när man är på semester till montering av hyllor eller att få fönsterna putsade. Tjänsterna betalas när man utnyttjar dem. Bonumvärden arrangerar även i samråd med de boende, träffar och sociala aktiviteter för att öka trivseln och gemenskapen. I föreningen finns det också både gemensamhetslokal och övernattningslägenhet för tillfälliga gäster.

För mer information:
Camilla Lundström, sälj- och marknadsansvarig Skåne Sydväst, 040-10 94 57 eller camilla.lundstrom@riksbyggen.se

Ämnen

Kategorier


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31

Relaterat innehåll