Gå direkt till innehåll
Foto: Hugo Thambert
Foto: Hugo Thambert

Pressmeddelande -

Mira Lindahl blir ny presschef på Riksbyggen

Från den 1 februari är Mira Lindahl ny presschef på Riksbyggen. Mira har en lång erfarenhet av kommunikation och PR inom organisation, läkemedel och digitala vårdtjänster. Närmast kommer Mira från jobbet seniorkonsult på Gullers Grupps kontor i Stockholm.

– Jag ser fram emot att börja på Riksbyggen och få använda min erfarenhet inom press i en spännande bransch under ständig utveckling. Riksbyggen är ett kooperativt företag med starka värderingar och som ligger långt framme när det gäller hållbarhetsarbetet vilket passar mig perfekt, säger Mira Lindahl.

Mira har som konsult arbetat med många olika organisationer i både kortare och längre uppdrag men även som tillsvidareanställd bland annat som presschef hos Doktor 24.

Riksbyggen har nyproduktion av bostäder över hela landet och utvecklar både bostads- och hyresrätter samt kooperativa hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Totalt förvaltar Riksbyggen ca 4 400 bostadsrättsföreningar med över 200 000 bostadsrätter samt över 100 000 hyresrätter. Riksbyggen förvaltar även ett stort antal kommersiella och offentliga lokaler. Riksbyggen har förvaltningsverksamhet på cirka 430 orter runt om i landet.

Hållbarhet är stort. Och litet.

För mer information:
Britta von Schoultz, kommunikationschef på Riksbyggen 08-698 42 48
Britta.VonSchoultz@riksbyggen.se

Ämnen

Kategorier


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31