Gå direkt till innehåll
Brf Kanalpromenaden - denna lägenhet stylad av Mari Olsson Nylander
Brf Kanalpromenaden - denna lägenhet stylad av Mari Olsson Nylander

Pressmeddelande -

Den 21 april visar Riksbyggen upp bostäder i Skåne och runt om i landet

Söndagen den 21 april mellan kl 12-14 pågår Stora visningsdagen där Riksbyggen bjuder in till öppen visning för 45 befintliga och kommande bostadsprojekt i 25 orter runt om i landet. I Skåne visar Riksbyggen nio bostadsprojekt.

Riksbyggen bygger nya boenden i hela Sverige och i olika boendeformer – bostadsrätter, hyresrätter, äganderätter och seniorbostäder. Bostadsprojekten är varierande – från att skapa helt nya bostadsområden till att addera ett nytt projekt i en befintlig miljö. I Skåne visar Riksbyggen nio bostadsprojekt - både bostadsrätter, seniorbostäder och äganderätter.

– Det finns många fördelar med att köpa en nyproducerad bostad. Du får en ny, modern och underhållsfri bostad att bara flytta in i och trivas i från första dagen och slipper tänka på renovering en tid framöver, säger Tobias Dysenius, försäljnings- och affärsutvecklingschef på Riksbyggen Bostad.

En bostadsaffär är en av de större affärerna som görs i livet och Riksbyggen arbetar långsiktigt för att kunderna ska känna trygghet med sin bostadsaffär och erbjuder därför Riksbyggens Trygghetslöfte.

- Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för köparna om något oförutsett händer till exempel om köparen inte lyckas sälja sin bostad, blir sjuk eller arbetslös, berättar Tobias.

Mer om bostadsprojekten:

Äganderätt - vanligaste formen av äganderätt är småhus, det vill säga en- eller tvåbostadshus

Om Bonum seniorbostäder:
Bonum är Riksbyggens koncept för seniorbostäder för de som fyllt 55+. Att bo i en seniorlägenhet är en ny fas i livet där trygghet och kamratskap prioriteras. Riksbyggen förstår vikten av att planera i förväg och anpassa boendet efter individuella behov för en livsstil som stärker och berikar livet för seniorer. I konceptet ingår en Bonumvärd vars viktigaste uppgift är att vara en del av det sociala livet i bostadsrättsföreningen. Bonumvärden ordnar gemensamma aktiviteter såsom grillkvällar, påskfika, sopplunch eller annat som de boende i föreningen önskar.

Läs mer om fördelarna med att köpa nyproduktion.
Läs mer om Trygghetslöftet

För mer information om Riksbyggens försäljning av bostäder:
Tobias Dysenius, försäljnings- och utvecklingschef på Riksbyggen Bostad 08 – 553 635 98 tobias.dysenius@riksbyggen.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38

Relaterat innehåll