Gå direkt till innehåll
Brf Laröds blomma
Brf Laröds blomma

Pressmeddelande -

Riksbyggen visar upp inflyttningsklara lägenheter i Skåne den 4 februari

Söndagen den 4 februari mellan kl 12-14 har Riksbyggen visning runt om i landet. Sammanlagt visas 44 olika bostadsprojekt på hela 25 orter från norr till söder. I Skåne visar Riksbyggen upp hela nio projekt däribland inflyttningsklara lägenheter och radhus i Helsingborg och lägenheter i Förslöv (Båstad).

Riksbyggen bygger nya boenden i hela Sverige. Bostadsprojekten är många och varierande – från att skapa helt nya bostadsområden till att addera ett nytt projekt i en befintlig miljö. I Bonum Brf Pålsjöro samt i Brf Laröds blomma i Helsingborg finns bostäder som är klara att flytta in i direkt. Även i Förslöv i Båstad finns inflyttningsklara lägenheter.

– Det finns många fördelar med att köpa nyproducerade bostäder. Nybyggda hus har tuffa energikrav vilket ger effekt på både planeten och plånboken. Dessutom tar det många år innan man behöver fundera på renoveringar, säger Tobias Dysenius, försäljnings- och affärsutvecklingschef på Riksbyggen Bostad.

Riksbyggen arbetar långsiktigt och kunderna ska alltid kunna känna trygghet med sin bostadsaffär.

- Bostadsaffären är en av de större affärerna vi gör i våra liv och i dessa tider är det viktigt att köparen känner trygghet i sin bostadsaffär. Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för köparna ifall något oförutsätt händer till exempel om köparen inte lyckas sälja sin bostad, blir sjuk eller arbetslös, berättar Tobias Dysenius, försäljnings- och affärsutvecklingschef på Riksbyggen Bostad.

Om projekten:
Bonum Brf Pålsjöro i Helsingborg – inflyttningsklart
Brf Panoramautsikten i Helsingborg
Brf Laröds blomma i Helsingborg - inflyttningsklart
Bonum Brf Polstjärnan i Höganäs
Bonum Brf Förslövsängar i Förslöv/Båstad - inflyttningsklart
Äppellunden i Vellinge, äganderätter
Bonum Brf Trädgården
i Veberöd
Bonum Brf Solrosen i Hjärup
Harsyran i Videdal, äganderätter

Läs mer om fördelarna med att köpa nyproduktion.
Läs mer om Trygghetslöftet

Om Bonum seniorboende:
Bonum är Riksbyggens koncept för seniorbostäder. Att bo i en seniorlägenhet är en ny fas i livet där trygghet och kamratskap prioriteras. Riksbyggen förstår vikten av att planera i förväg och anpassa boendet efter individuella behov för en livsstil som stärker och berikar livet för seniorer. I konceptet ingår en Bonumvärd vars viktigaste uppgift är att vara en del av det sociala livet i bostadsrättsföreningen. Bonumvärden ordnar gemensamma aktiviteter såsom grillkvällar, påskfika, sopplunch eller annat som de boende i föreningen önskar.

Äganderätt - vanligaste formen av äganderätt är småhus, det vill säga en- eller tvåbostadshus.

För mer information om Riksbyggens försäljning av bostäder:

Tobias Dysenius, försäljnings- och utvecklingschef på Riksbyggen Bostad 08 – 553 635 98 tobias.dysenius@riksbyggen.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31

Relaterat innehåll