Gå direkt till innehåll
Familjen Krasniqi, nyinflyttade i Brf Laröds blomma
Familjen Krasniqi, nyinflyttade i Brf Laröds blomma

Pressmeddelande -

Nu går första flyttlassen till Riksbyggens Brf Laröds Blomma i Helsingborg

I veckan var det dags för de allra första att flytta in i sina nya boenden i Riksbyggens Brf Laröds blomma i Helsingborg som byggstartades i februari förra året. Brf Laröds Blomma består av både radhus och lägenheter i samma bostadsrättsförening. Totalt ingår 48 bostadsrätter i Brf Laröds blomma.

- När vi gick ut med att vi skulle uppföra Brf Laröds blomma anmälde sig många till intressekön. De olika boendena tilltalar både barnfamiljer som äldre personer och vi hoppas få en bra mix bland de boende och en ökad social hållbarhet, säger Kristin van der Reep, sälj- och marknadsansvarig Riksbyggen Bostad.

Unik gestaltning lockar boende
Brf Laröds blomma har fått namnet av dess unika gestaltning som består av sex huskroppar som ligger som en solblomma och går från 1-3 våningar. Det har inte bara lockat boende i Helsingborg utan även från andra delar av landet som exempelvis Malmö och Borås.

Bostadsprojekt med hög hållbarhetsprofil
Bostadsprojektet har en hög hållbarhetsprofil med både solceller och gröna tak. Uppvärmning kommer att ske med fjärrvärme där 99 procent är återvunnen eller förnybar energi.

- Vi har bott i ett mindre äldre radhus tidigare. Laröd som område med närhet till hav, skog, stad och bra kommunikationer var det som främst lockade. Det är väldigt barnvänligt område med närhet även till bra förskolor och skolor, något som är viktigt för oss. Sedan gillade vi också projektet Brf Laröds blomma och hela idén hur det är byggt och att man kunde påverka planlösningen och att man tänkt mycket på utomhusmiljön, säger Pajtim Krasniqi, nyinflyttad.

Läs mer om Brf Laröds Blomma

För mer information:
Theodor Alexandris, marknadsområdeschef 040-10 94 60 eller theodor.alexandris@riksbyggen.se
Kristin van der Reep, sälj- & marknadsansvarig 042-18 66 36 eller kristin.vanderreep@riksbyggen.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38

Relaterat innehåll