Gå direkt till innehåll

Regioner: Uppsala

Radhusblicken 5

I helgen visar Riksbyggen bostäder i Uppsala och över hela landet

Söndagen den 23 april mellan kl 12-14 pågår Stora Visningsdagen där Riksbyggen bjuder in till öppen visning av bostadsprojekt över hela landet. Sammanlagt visar Riksbyggen 41 projekt på 24 orter från norr till söder, både hyres- och bostadsrätter, seniorbostäder samt boenden med äganderätt. I Uppsala visar Riksbyggen radhus med äganderätt i Radhusblicken 5 samt bostadsrätter i Brf Takträdgården.

Pressinbjudan: Första spadtaget för Riksbyggens fjärde radhusetapp i Gamla Uppsala

Pressinbjudan: Första spadtaget för Riksbyggens fjärde radhusetapp i Gamla Uppsala

Den 14 september är det dags för det första spadtaget för Riksbyggens Radhusblicken 4. Det blir den fjärde etappen om 17 radhus i Fornby och ett nytt radhusområde tar nu form. Med och tar det första spadtaget är Ylva Stadell (S), ordförande i plan- och byggnadsnämnden, Uppsala kommun, Johanna Frelin, vd Riksbyggen och Anna-Karin Zarins, marknadsområdeschef på Riksbyggen Bostad.

Brf Tomtebo har bland annat skapat boende åt Tornseglarna.

Pallplats till Brf Tomtebo i tävlingen Årets Hållbarhetsförening

Brf Tomtebo i Uppsala har ett hållbarhetsarbete som spänner från att bygga boenden åt Tornseglare och skapa sysselsättning för skolungdomar. Nu prisas Brf Tomtebo i tävlingen Årets Hållbarhetsförening inom Riksbyggen, som i år haft rekordmånga deltagare, och kniper tredjepriset om 10 000 kronor. Hållbarhetsarbetet i Brf Tomtebo präglas av ”nytänkande och samhällsansvar”, enligt juryns motivering.

Visa mer