Gå direkt till innehåll
Säljstart för Riksbyggens 5:e och sista radhusetapp i Gamla Uppsala

Pressmeddelande -

Säljstart för Riksbyggens 5:e och sista radhusetapp i Gamla Uppsala

I Gamla Uppsala ska Riksbyggen bygga 15 radhus och kedjehus med egen trädgård i Radhusblicken 5, Gamla Uppsala. Det blir den femte och sista etappen som gör att det nya radhusområdet blir färdigställt och där sammanlagt 76 familjer fått ett nytt hem. Försäljningen av radhusen har precis startat och inflyttningen beräknas kunna ske i december 2023.

– Intresset för de tidigare etapperna har varit stort och det är jättekul att även den sista etappen lockar många intressenter. Vi kommer att bygga 15 charmiga rad- och kedjehus med flexibel planlösning som kan anpassas efter hur familjekonstellationen förändras över tiden, säger Karin Dimander Lannergård, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad i Uppsala.

Husen finns i två storlekar, 119 eller 135 kvadratmeter. Samtliga hus får en egen trädgård med gräsmatta och en altan med trädäck.

Läs mer om Radhusblicken 5

– I Radhusblicken i Uppsala har Riksbyggen byggt in en rad barnvänliga lösningar som till exempel att ge hallen lite extra plats för en vagn. Både på entréplan och på övervåningen finns möjlighet att göra ett extra sovrum, om familjen växer går det bra att bo kvar, berättar Karin Dimander Lannergård.

Fakta om bostäderna:
Hallen har klinkers och skjutdörrsgarderob med spegelvägg. Köket är inrett med bekvämligheter som induktionshäll, ugn och mikro i högskåp samt fullutdragslådor med dämpning. Ännu snyggare blir det med rostfria vitvaror, helintegrerad diskmaskin, dryckeskyl och infällda spotlights i taket. Badrummen är helkaklade med komfortvärme i golvet, så du slipper frysa om fötterna efter duschen. Det större badrummet på nedre plan har tvättmaskin och torktumlare.

För mer information:
Sara Stridh, säljare Riksbyggen Bostad i Uppsala, 018-18 97 49
sara.stridh@riksbyggen.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31