Gå direkt till innehåll

Regioner: Trollhättan

Från vänster för Brf Guldäpplet: Charlotte Berndtsdotter, kundrelationsansvarig och Cecilia Hallberg, boende- och garantiansvarig. Fotograf David Lagerlöf.

Riksbyggen stoltserar med tre bostadsprojekt på topp tio-listan över nöjdast kunder vid inflyttning

Prognoscentret avslöjade 2023 års 10-i-topplista över bostadsprojekt med nöjdast kunder vid inflyttning seglade hela tre av Riksbyggens bostadsprojekt in på listan. Alla tre bostadsprojekten i Karlstad, Uddevalla och Vänersborg ligger i Riksbyggens marknadsområde Bohus/Vänern. En röd tråd i de höga betygen vid inflytt anser marknadsområdeschef Martin Linsten är den gemensamma synen på kundfokus.

Brf Korseberg vik

I helgen visar Riksbyggen bostäder i Trollhättan och Vänersborg och över hela landet

Söndagen den 23 april mellan kl 12-14 pågår Stora Visningsdagen där Riksbyggen bjuder in till öppen visning av bostadsprojekt över hela landet. Sammanlagt visar Riksbyggen 41 projekt på 24 orter från norr till söder. I Trollhättan visar Riksbyggen Brf Solgläntan. I Vänersborg visar Riksbyggen Brf Korseberg Vik samt inflyttningsklara bostäder i Brf Korseberg Fjärd.

Markeringen visar Riksbyggen Brf Trollhättehus nr 5. Bild lånad av Svensk Fastighetsförmedling, Trollhättan. Foto: Sebastian Lamotte.

Riksbyggen Brf Trollhättehus nr 5 bygger studentrum av outnyttjad lokal

Sedan en av föreningens lokaler stått tom ett tag beslutade Riksbyggen Brf Trollhättehus nr 5 att bygga om den till två studentrum. Ombyggnaden är bra både för föreningens ekonomi samtidigt som det blir ett tillskott av studentboenden, något som det är ont om i Trollhättan.

Riksbyggen byggstartar 54 bostadsrätter på Korseberg i Vänersborg

Riksbyggen byggstartar 54 bostadsrätter på Korseberg i Vänersborg

Före tidplan startar Riksbyggen nu byggandet av den tredje etappen på Korseberg i Vänersborg, Brf Korseberg Fjärd med sammanlagt 54 bostadsrätter. Det blir flerbostadshus med hållbarhetsfokus och lägenheter i storlekarna 1 – 5 rum och kök. Fem av lägenheterna i projektet kan Hyrköpas av unga vuxna och satsningen har blivit en succé.