Gå direkt till innehåll

Regioner: Fagersta

KHF Trygga hem i Fagersta

Nya trygghetsbostäder i Fagersta välkomnar de första boende i februari

Nya trygghetsbostäder i Fagersta välkomnar de första boende i februari I februari är det äntligen dags för inflyttning i de 47 trygghetsbostäderna hos Trygga Hem i Fagersta. Trygga hem ett modernt trygghetsboende för personer över 65 år och är en kooperativ hyresgästförening för äldre i ett samarbete mellan Riksbyggen och Fagersta kommun.

Pressinbjudan: Första spadtaget för nytt trygghetsboende i Fagersta

Pressinbjudan: Första spadtaget för nytt trygghetsboende i Fagersta

Den 10 augusti tar Riksbyggen tillsammans med Fagersta kommun och entreprenören HMB första spadtaget för de 47 bostäder i det nya trygghetsboendet KHF Trygga hem i Fagersta. Det första spadtaget ätas av Marino Wallsten, kommunalråd Fagersta, Johanna Frelin, vd på Riksbyggen, Elin Hasselgren, avdelningschef HMB och Mikael Petterson Sjölund, marknadsområdeschef på Riksbyggen Bostad.

Grönt ljus för byggandet av nytt trygghetsboende i Fagersta

Grönt ljus för byggandet av nytt trygghetsboende i Fagersta

Kommunfullmäktige i Fagersta har tagit beslut om byggandet av ett nytt trygghetsboende i kommunen. Trygghetsboendet byggs i centrala Fagersta med upplåtelseformen Kooperativ Hyresrättsförening och projektet genomförs i samarbete med Riksbyggen. Preliminärt kan inflyttning ske under 2023.