Gå direkt till innehåll
Start för inflyttningen i Riksbyggens Brf Lokomotivet i Eskilstuna

Pressmeddelande -

Start för inflyttningen i Riksbyggens Brf Lokomotivet i Eskilstuna

Den 1 september går de första flyttlassen till Riksbyggens Brf Lokomotivet i Eskilstuna. Brf Lokomotivet ligger i den nya stadsdelen Västra Munktellstaden och består av 48 bostadsrätter.

– Det är väldigt roligt att vi nu kan välkomna de första boende till Brf Lokomotivet. Projektet har blivit jättefint och det är inte utan stolthet som vi kommer att ta emot de första flyttlassen, säger Jonas Brändström, säljare på Riksbyggen Bostad.

De totalt 48 lägenheterna ligger fördelade på två huskroppar i ljusgrått tegel med fyra våningar vardera. Lägenhetsstorlekarna varierar från 35 till 86 kvadratmeter, ett till fyra rum och kök. Det finns fortfarande lägenheter till salu i Brf Lokomotivet.

– Under sommaren har försäljningen gått mycket bra och intresset för de lägenheter som finns kvar är stort. Brf Lokomotivet har ett perfekt läge vid Eskilstunaån med närhet till bland annat badhus, sportaktiviteter, kulturevents, museer och god mat, berättar Jonas Brändström.

Det finns en visningslägenhet som kan besökas på plats eller digitalt.

Riksbyggen har, tillsammans med Eskilstuna Kommunfastigheter och RG Förvaltnings AB, fått i uppdrag att utveckla och uppföra totalt 400 nya bostäder i totalt tre etapper i den nya stadsdelen Västra Munktellstaden.

För mer information:
Jonas Brändström, säljare, Riksbyggen, 021-10 32 52
jonas.brandstrom@riksbyggen.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38

Relaterat innehåll