Gå direkt till innehåll
Brf Lokomotivet, Riksbyggen, Eskilstuna

Bild -

Brf Lokomotivet, Riksbyggen, Eskilstuna

go to media item
Licens:
Medieanvändning
Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Filformat:
.jpg
Storlek:
6000 x 3750, 22,5 MB
Ladda ner

Ämnen

Regioner

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31

Relaterat innehåll

Brf Lokomotivet i Eskilstuna (ovan) i Västra Munktellstaden kommer att följs upp av en andra etapp, Brf Åstråket.

Riksbyggens Brf Lokomotivet i Eskilstuna ett av Sveriges bästa bostadsprojekt

Riksbyggen har nöjdast kunder i branschen vid inflyttning, enligt den årliga mätningen nöjd kundindex, NKI. Förstaplatsen delas med BoKlok. Dessutom har fyra av Riksbyggens projekt placerat sig på 10-i-topplistan bland Sveriges bästa bostadsprojekt, bland annat Riksbyggens Brf Lokomotivet i Eskilstuna.

Pressinbjudan: Stor områdesvisning av Västra Munktellstaden

Pressinbjudan: Stor områdesvisning av Västra Munktellstaden

Söndagen den 20 oktober bjuder Riksbyggen, Kommunfastigheter och RG Förvaltning in till en gemensam visning av första etappen av Västra Munktellstaden i Eskilstuna. I Västra Munktellstaden bygger Riksbyggen Brf Lokomotivet med en beräknad inflyttning under hösten 2020.

Riksbyggen byggstartar 48 lägenheter i Brf Lokomotivet i Eskilstuna

Riksbyggen byggstartar 48 lägenheter i Brf Lokomotivet i Eskilstuna

Efter en stark försäljningsstart är det nu klart att börja bygga de 48 lägenheterna i Brf Lokomotivet i Eskilstuna. Brf Lokomotivet ligger i den nya stadsdelen Västra Munktellstaden i centrala Eskilstuna. Inflyttningen är beräknad till hösten 2020.

Pressinbjudan: Säljstart för Riksbyggens Brf Lokomotivet i Eskilstuna

Pressinbjudan: Säljstart för Riksbyggens Brf Lokomotivet i Eskilstuna

Nu startar Riksbyggen försäljningen av Brf Lokomotivet i den nya stadsdelen Västra Munktellstaden i centrala Eskilstuna. Brf Lokomotivet består av 48 lägenheter med generösa uteplatser/balkonger. Några av lägenheterna har takterasser på upp till 43 kvadratmeter och läget är perfekt med närhet till bland annat badhus, sportaktiviteter, kulturevents, museer och god mat.

Brf Viktoriastrand 2 i Skellefteå kom på andra plats på listan över Sveriges bästa bostadsprojekt.

Riksbyggen har Sveriges nöjdaste bostadsrättskunder 2020

Riksbyggen har nöjdast kunder i branschen vid inflyttning, enligt den årliga mätningen nöjd kundindex, NKI. Förstaplatsen delas med BoKlok. Dessutom har fyra av Riksbyggens projekt placerat sig på 10-i-topplistan bland Sveriges bästa bostadsprojekt.