Gå direkt till innehåll
Brf Panoramautsikten i Helsingborg
Brf Panoramautsikten i Helsingborg

Pressmeddelande -

Pressinbjudan - första spadtaget för Riksbyggens Brf Panoramautsikten i Helsingborg den 30 januari

Hösten 2022 öppnade Riksbyggen upp för försäljning av Brf Panoramautsikten i kvarteret Spårvagnshallarna i Helsingborg med ett unikt läge mellan pittoreska Råå och Helsingborgs stad. Det 20 våningar höga huset, som rymmer 108 lägenheter i storlekarna 1-6 rum, blir en del av utvecklingen i det nya kvarteret Spårvagnshallarna som rönt stort intressen bland intressenterna.

Den 30 januari bjuder Riksbyggen in media till det symboliska första spadtaget. De första som sätter spaden i marken är Johanna Frelin, vd på Riksbyggen - Christian Orsin, kommunstyrelsens ordförande i Helsingborg - Mats Panther, vice ordförande byggande styrelse, samt Daniel Malm, regionchef på BAB.

- Det finns ett stort behov av bostäder runt om i landet. Det känns fantastiskt att vara en del av detta projekt, där vi bidrar till att möta den ökande efterfrågan på boenden och håller bostadsbyggandet i rörelse i Helsingborg även i rådande konjunktur, säger Theodor Alexandris, marknadsområdeschef Riksbyggen Bostad Sydväst.

Varmt välkomna till första spadtaget för Brf Panoramautsikten den 30 januari kl 11:30 - 12.30 i kvarteret Spårvagnshallarna på Pollettgatan 10, Helsingborg – enklare lunch finns. Fler av de som köpt lägenheter i Brf Panoramautsikten kommer att vara på plats vid spadtaget.

Anmälan skickas till mira.lindahl@riksbyggen.se Obs begränsat antal platser.

Mer om bostadsrätterna Brf Panoramautsikten

För mer information:
Kristin van der Reep, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad Sydväst, 042-18 66 36
kristin.vanderreep@riksbyggen.se
Theodor Alexandris, marknadsområdeschef Riksbyggen Bostad Sydväst, 072-711 72 34 theodor.alexandris@riksbyggen.se

Ämnen

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31

Relaterat innehåll