Gå direkt till innehåll

Ämnen: Företagande

Kvarteret F2 på Masthuggskajen

Elof Hansson Fastigheter och Riksbyggen tecknar avtal med Skanska om byggnation av bostäder och kommersiella lokaler på Masthuggskajen.

På Masthuggskajen kommer Elof Hansson Fastigheter och Riksbyggen tillsammans bygga kvarteret F2 utmed Första Långgatan i Göteborg. Entreprenadavtal har tecknats med Skanska som får uppdraget att bygga hela kvarteret. Parterna har arbetat med projekten en längre tid och är nu glada att ha tecknat avtal med Skanska för genomförandet.

Riksbyggens nya kampanj Stabila grunder för livets under – adderar humor och värme till beprövat trygghetskoncept

Riksbyggens nya kampanj Stabila grunder för livets under – adderar humor och värme till beprövat trygghetskoncept

Under den nya devisen “Stabila grunder för livets under” riktar Riksbyggen strålkastaren mot den trygghet man erbjuder både som bostadsutvecklare och förvaltare. Kampanjen, som är framtagen i samverkan mellan Riksbyggen och nya reklambyrån BBDO, visar på en trygghet som leder ett friare och härligare liv där exempelvis ansiktstatueringar gjorda på barnkalas känns helträtt.

Christian Bengtzelius, föreningschef och Johanna Frelin, vd på Riksbyggen.

Riksbyggen intar fjärdeplatsen på internationell kooperativ topplista

International Cooperative Alliance har lanserat World Cooperative Monitor, en rapport om de 300 största kooperativa och ömsesidiga företagen i världen. Förutom att ranka de största kooperativa företagen listas företag i olika sektorer. På listan där bl a bostadskooperationer rankas tar Riksbyggen en fjärdeplats. Enligt rankningen blir Riksbyggen därmed den största bostadskooperationen i Sverige.

Visa mer