Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Pressinbjudan: Första spadtaget för modernt trygghetsboende i Alvesta den 5 september

Pressinbjudan: Första spadtaget för modernt trygghetsboende i Alvesta den 5 september

Runt 300 personer har anmält sitt intresse av att flytta in i det nya trygghetsboendet Tingsbackens Trygga hem i centrala Alvesta. Den 5 september är det dags för det första spadtaget som alla intresseanmälda har fått en personlig inbjudan till. Media är varmt välkomna att vara med under spadtaget den 5 september, klockan 14.00 på Tingsgatan i Alvesta.

Yvonne Westerlund, konceptägare för Vivum på Riksbyggen och kommunalstyrelsens ordförande Johan Dahlqvist

Riksbyggen blir Älvsbyns kommuns samarbetspartner för att utreda kommunens boendeportfölj

I mars 2024 gav kommunstyrelsen kommunchefen i uppdrag att upphandla en samarbetspartner för att utreda vilka boenden inom social verksamhet som kommunen behöver. Riksbyggen har blivit kommunens nya samarbetspartner efter att ha vunnit upphandlingen. Målet är att skapa fler boendeplatser för äldre men också för de som har behov av vård och omsorg.

Terrasslunden i Björlanda Ängar

Riksbyggen säljstartar eftertraktade kedjehus i Björlanda Ängar i Göteborg

Den 28 augusti öppnar Riksbyggen upp för försäljning av den första etappen kedjehus belägna vid kusten i Björlanda Ängar, Hisingen i Göteborg, med planerad inflyttning sommaren 2026. Utöver kedjehusen kommer Riksbyggen att tillföra flera bostadsrättslägenheter i området.

Riksbyggen diskuterar framtidens bostadsutveckling på Frihamnsdagarna i Göteborg

Riksbyggen diskuterar framtidens bostadsutveckling på Frihamnsdagarna i Göteborg

För fjärde året i rad deltar Riksbyggen på Frihamnsdagarna i Göteborg. Fredagen den 30 augusti arrangeras seminariet "Hur fångar vi framtiden redan nu?” där en namnkunnig panel tillsammans med Riksbyggen diskuterar den innovation som vår gemensamma bostadsutveckling behöver idag för att rusta sig för framtiden.

Visa mer