Gå direkt till innehåll
Åsa Stenström axlar rollen som Riksbyggens nya inköpschef

Pressmeddelande -

Åsa Stenström axlar rollen som Riksbyggens nya inköpschef

Sedan den 2 oktober har Åsa Stenström axlat rollen som Riksbyggens nya inköpschef. Åsa kommer närmast från rollen som regional inköpschef på PEAB och har innan dess skaffat sig gedigen branscherfarenhet - bland annat genom olika inköpsroller inom NCC.

- Det som lockar med Riksbyggen är företagets kooperativa värderingar och att få vara en del i att bygga bostäder för alla människors olika skeenden i livet. Jag ser fram emot att tillsammans med teamet fortsätta vidareutveckla det fina inköpsarbete som redan är på plats, säger Åsa Stenström, inköpschef på Riksbyggen.

Åsa, som har en master inom företagsekonomi, marknadsföring och organisation vid Linköpingsuniversitet, har gedigen erfarenhet inköp i branschen, bland annat från olika roller inom inköp från nära 20 år på NCC. Åsa kommer senaste från rollen som regional inköpschef på PEAB.

Riksbyggen är en av de större samhällsbyggarna i Sverige och hållbarhet har en framträdande roll i Riksbyggens båda affärsområden – nybyggnation av bostäder och fastighetsförvaltning. Riksbyggens bostadsproduktion omfattar hyres– och bostadsrätter, egna hem samt kooperativa hyresrätter för äldre. Över en halv miljon människor bor i bostäder som Riksbyggen förvaltar.

- Åsas omfattande branscherfarenhet, och specifik erfarenhet inom entreprenadupphandlingar, gör att hon är en perfekt matchning för rollen som inköpschef hos oss, säger Robert Söderhjelm, ekonomichef- och finanschef på Riksbyggen.

För mer information:
Åsa Stenström, inköpschef på Riksbyggen, 08 - 698 41 29, asa.stenstrom@riksbyggen.se
Robert Söderhjelm, ekonomi- och finanschef på Riksbyggen 08 - 698 41 53 robert.soderhjelm@riksbyggen.se

Ämnen

Kategorier


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38