Gå direkt till innehåll

Ämnen: Detaljhandel

Brf Sjömärket i Västerås

Riksbyggen visar upp inflyttningsklara lägenheter i Västerås den 11 november

Lördagen den 11 november mellan kl 12-14 har Riksbyggen visning runt om i landet. Sammanlagt visas 43 olika projekt på hela 27 orter från norr till söder. I Västerås med omnejd visar Riksbyggen upp tre projekt däribland inflyttningsklara lägenheter i svanenmärkta i Brf Sjömärket.

Brf Åstråket i Eskiltuna

Riksbyggen visar upp lägenheter i Trosa samt Eskilstuna den 11 november

Lördagen den 11 november mellan kl 12-14 har Riksbyggen visning runt om i landet. Sammanlagt visas 43 olika projekt på hela 27 orter från norr till söder. I Eskilstuna och Trosa visar Riksbyggen upp inflyttningsklara lägenheter i Brf Åstråket i Eskilstuna samt +55 boendet Bonum Brf Stensundet i Trosa.

I helgen visar Riksbyggen bostäder i Norrköping och över hela landet

I helgen visar Riksbyggen bostäder i Norrköping och över hela landet

Lördagen den 12 november mellan kl 12-14 pågår Stora Visningsdagen där Riksbyggen bjuder in till öppen visning i projekt över hela landet. Sammanlagt visar Riksbyggen 30 projekt från norr till söder, både hyres- och bostadsrätter. I Norrköping visar Riksbyggen det kommande projektet Brf Kronomagasinet med 46 lägenheter.
– Det finns många fördelar med att köpa nyproducerade bostäder. Husen är en

Johanna Frelin, vd Riksbyggen.

Stor andel kooperation i de svenska hushållens ekonomi

En femtedel av kostnaderna inom ett genomsnittligt hushålls budgetposter går att härleda till tjänster och produkter från kooperativa och ömsesidiga företag, visar nya beräkningar från Svensk Kooperation. Riksbyggen är ett kooperativt företag som både är en av Sveriges största bostadsbyggare och fastighetsförvaltare.

​Riksbyggen tar över förvaltning av drygt 70 livsmedelsbutiker

​Riksbyggen tar över förvaltning av drygt 70 livsmedelsbutiker

Ett 5-årigt samarbetsavtal med ICA Fastigheter Sverige ger Riksbyggen ansvar för teknisk drift­entreprenad (yttre och inre skötsel) av 72 ICA-butiker – allt från Maxi ICA Stormarknad och ICA Kvantum, till ICA Supermarket och ICA Nära, från Kiruna i norr till Trelleborg i syd.