Gå direkt till innehåll
Fr v Anna Frankzen Starrin, Jonas Birgersson, Liza Nyberg, Joakim Jardenberg och  Johanna Frelin.
Fr v Anna Frankzen Starrin, Jonas Birgersson, Liza Nyberg, Joakim Jardenberg och Johanna Frelin.

Pressmeddelande -

Seminarium på H22 ”Från grotta till hållbart boende styrt av artificiell intelligens”

Den 1 juni leder Johanna Frelin, vd Riksbyggen, ett seminarium under H22 City Expo i Helsingborg om digitalisering, innovation och framtidens boende. I panelen deltar Liza Nyberg, vd Svensk Fastighetsförmedling, Joakim Jardenberg, Volvo Group strategy, Jonas Birgersson, entreprenör ViaEuropa och Anna Frankzen Starrin, kulturantropolog och trendanalytiker. Seminariet är kostnadsfritt men man behöver boka plats, se länk nedan.

Digitaliseringen förändrar allt med storm, pandemin har fått oss att längta efter naturen, hållbarhet med delad ekonomi blir en nödvändighet, community-tänket sveper in över världen. Och samtidigt är vi grottmänniskor med basala behov. Hur kommer framtidens boende och människans beteenden ser ut?

– Det ska bli väldigt roligt att diskutera framtiden boende och till min hjälp för samtalet kommer jag att använda resultat från en ny undersökning om synen på bostaden som Riksbyggen precis tagit fram, säger Johanna Frelin.

Plats: Stadsteatern – ”Lillan” på Karl Johans gata 1, Helsingborg

När: 1 juni, klockan 13.00-14.00

Klicka här för att boka plats

Seminariet kommer även att sändas live på Riksbyggens Facebook-sida.

Se hela Riksbyggens program under H22 City Expo

Om H22 City Expo, 30 maj – 3 juli 2022
Genom H22 City Expo bjuder Helsingborg in världen att utforska framtidens lösningar mot en smartare och mer hållbar stad. En innovationsshow för alla åldrar! Kom hit och utforska den senaste tekniken, självkörande bilar, robotar och AI-lösningar. Lyssna på musikaliska lekplatser, besök framtidens smarta hem och fascineras av de små underverken under havsytan. Upplev en stad med alla sinnen och öppna upp för nya smaker, möten, musik och äventyr.

Läs mer om H22 City Expo

#h22cityexpo

Mer information:
Theodor Alexandris, Marknadsområdeschef, AO Bostad, Riksbyggen, tel: 072-711 72 34
Eva Hansson, projektledare, Riksbyggen, 0730-81 34 28
eva.hansson@riksbyggen.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31

Relaterat innehåll