Gå direkt till innehåll
Riksbyggen startar försäljningen i Brf Browallia i Mölndal Innerstad

Pressmeddelande -

Riksbyggen startar försäljningen i Brf Browallia i Mölndal Innerstad

Nu startar Riksbyggen försäljningen i Brf Browallia i Mölndal Innerstad. Brf Browallia är Riksbyggens sista etapp i Mölndal Innerstad och föreningen innehåller 55 lägenheter om 1-4 rum och kök. Säljstarten pågår mellan 2-16 maj och tillträde planeras till kvartal 1 2023.

– Det är ovanligt kort tid mellan säljstart och inflyttning, bara drygt ett halvår. Bygget är redan i full gång och vi hoppas att kunder som inte vill vänta i två år på en ny bostad kommer att välja att köpa en bostad i Brf Browallia, säger Fabian Billing, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen i Storgöteborg.

Brf Browallia består av två huskroppar, den ena på fem våningar och det andra på sju våningar. Lägenhetsstorlekarna blir på 34-85 kvm och i föreningen blir det även tre verksamhetslokaler för uthyrning i markplan mot Storgatan.

– Lägenheterna är välplanerade med smarta planlösningar och minst en balkong, flera har två balkonger i olika väderstreck för optimalt solläge och ljusinsläpp, säger Fabian Billing.

Alla lägenheter har tillgång till den privata och avskärmade innergården som de delar med sina två systerföreningar, Brf Lobelia och Brf Petunia.

– Det är väldigt rolig att se hur Brf Browallia har byggts upp och att det tagits emot väl av kunderna, säger Örjan Ingvaldsson, projektledare.

Alla tre etapper byggs med högt ställda hållbarhetskrav och uppförs enligt Miljöbyggnad Silver. Alla boende kommer ha möjlighet att hyra gemensamhetslokal som är gemensam för hela kvarteret. Den kan användas för barnkalas, styrelsemöte eller bokas till övernattande gäster.

Mölndals innerstad har blivit ett område fullt av liv och rörelse med nya Mölndal Galleria och det omgjorda torget som naturliga mötesplatser. Totalt planeras det för cirka 600 nya bostäder och 2000 nya arbetsplatser.

För mer information:
Fabian Billing, sälj- och marknadsansvarig Storgöteborg, Riksbyggen, 031-704 55 93
Fabian.billing@riksbyggen.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31

Relaterat innehåll