Gå direkt till innehåll
Riksbyggen Brf Browallia, Mölndal

Bild -

Riksbyggen Brf Browallia, Mölndal

go to media item
Licens:
Medieanvändning
Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Filformat:
.jpg
Storlek:
4096 x 2560, 1,39 MB
Ladda ner

Ämnen

Regioner

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31

Relaterat innehåll

Riksbyggen byggstartar 55 lägenheter i Mölndals innerstad

Riksbyggen byggstartar 55 lägenheter i Mölndals innerstad

Nu har Riksbyggen startat byggandet av Brf Browallia med 55 lägenheter i Mölndals innerstad. Brf Browallia är Riksbyggens tredje och sista etapp om sammanlagt 183 bostäder i Mölndals innerstads västra kvarter. Inflyttningen är beräknad att kunna ske under första kvartalet 2023.

Riksbyggen startar försäljningen i Brf Browallia i Mölndal Innerstad

Riksbyggen startar försäljningen i Brf Browallia i Mölndal Innerstad

Nu startar Riksbyggen försäljningen i Brf Browallia i Mölndal Innerstad. Brf Browallia är Riksbyggens sista etapp i Mölndal Innerstad och föreningen innehåller 55 lägenheter om 1-4 rum och kök. Säljstarten pågår mellan 2-16 maj och tillträde planeras till kvartal 1 2023.

Inflyttning i Riksbyggens Brf Lobelia i Mölndals innerstad

Inflyttning i Riksbyggens Brf Lobelia i Mölndals innerstad

Nu startar inflyttningen i 60 nya bostäder i Brf Lobelia, Mölndals innerstad. Brf Lobelia är den första av tre etapper med sammanlagt 183 bostadsrätter i det västra kvarteret i Mölndals innerstad. I grannföreningen Brf Petunia är det inflyttning efter sommaren och i den avslutande etappen Brf Browallia planeras säljstarten till andra kvartalet i år.

Brf New York vid Masthugget

Den 21 april visar Riksbyggen upp bostäder i Göteborg och runt om i landet

Söndagen den 21 april mellan kl 12-14 pågår Stora visningsdagen där Riksbyggen bjuder in till öppen visning för 45 befintliga och kommande bostadsprojekt i 25 orter runt om i landet. I Göteborg visar Riksbyggen upp sju bostadsprojekt i form av bostadsrätter, äganderätter och kooperativa hyresrätter för unga vuxna.

Brf New York vid Masthuggskajen

Riksbyggen visar upp inflyttningsklara lägenheter i Göteborg den 4 februari

Söndagen den 4 februari mellan kl 12-14 har Riksbyggen visning runt om i landet. Sammanlagt visas 44 olika bostadsprojekt på hela 25 orter från norr till söder. I Göteborg med omnejd visar Riksbyggen upp hela åtta projekt däribland lägenheter inflyttningsklara i fyra olika bostadsrättsföreningar.

Brf Browallia i Mölndal

Riksbyggen visar upp inflyttningsklara lägenheter i Göteborg den 11 november

Lördagen den 11 november mellan kl 12-14 har Riksbyggen visning runt om i landet. Sammanlagt visas 43 olika projekt på hela 27 orter från norr till söder. I Göteborg med omnejd visar Riksbyggen upp hela nio projekt däribland lägenheter inflyttningsklara i Brf Browallia i Mölndal och Brf Dunungen i centrala Göteborg.