Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan: Första spadtaget för Riksbyggens radhus i Brf Glanstigen, Norrköping

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Första spadtaget för Riksbyggens radhus i Brf Glanstigen, Norrköping

Den 18 september är det dags att sätta spaden i marken för 28 radhus i Brf Glanstigen i Svärtinge, Norrköping. Med och tar första spadtaget är Reidar Svedahl, ordförande i samhällsbyggnadsnämnden, Norrköpings kommun, Patrik Rosenlund, marknadsområdeschef Riksbyggen och Kristoffer Sundström, vice vd, Bygg GG i Östergötland.

– Det är jätteroligt att vi nu kan ta det första officiella spadtaget för radhusen i Brf Glanstigen i Svärtinge. Radhusen får ett perfekt läge, naturnära i Kolmårdsskogen vid sjön Glan och bara 15 minuter från Norrköping och Finspång, säger Patrik Rosenlund, marknadsområdeschef, Riksbyggen Bostad Östergötland.

Radhusen i Brf Glanstigen är välplanerade så att varje kvadratmeter ska komma till användning. Samtidigt är flexibiliteten stor, beroende på familjens storlek kan antalet sovrum variera från tre till fem. Alla radhus har egen uteplats och trädgård vilket innebär fina odlingsmöjligheter.

Media är varmt välkomna att delta under det första spadtaget!

När: 18 september kl. 10.00
Var: Stensötavägen, Svärtinge

För mer information:
Patrik Rosenlund, marknadsområdeschef, Riksbyggen Bostad Östergötland, 011-21 96 78

Ämnen

Taggar

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Presskontakt

Håkan Andersson

Håkan Andersson

Presskontakt Presschef 072-239 00 66

Relaterat material

Relaterade nyheter