Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan: Första spadtaget för Riksbyggens Brf Utsikten i Skellefteå

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Första spadtaget för Riksbyggens Brf Utsikten i Skellefteå

Den 1 februari är det dags att ta det första spadtaget för 75 bostäder i Brf Utsikten på Getberget i Skellefteå. Det första spadtaget tas av Evelina Fahlesson, kommunalråd, Skellefteå kommun, Lina Öien, chef hållbar utveckling på Riksbyggen, Peder Dahlberg, projektchef på NCC och blivande boende.

– Det känns fantastiskt bra att vi nu officiellt kan starta byggandet av Brf Utsikten. Riksbyggen är en långsiktig samhällsbyggare och vi bidrar med fler bostäder till Skellefteå som vi vet att det finns ett stort behov av, säger Lars Lundgren, marknadsområdeschef på Riksbyggen, AO Bostad Norr.

Brf Utsikten får ljusa och moderna lägenheter bekvämt nära strövområden, idrottsanläggningar, badhus och skola. Lägenhetsstorlekarna spänner från 2-4 rum och kök.

– Det kommer att bli härliga, inglasade balkonger. Från de översta våningsplanen är utsikten enorm. Köparna i projektet kan se fram emot ett bekvämt boende i ett mycket bra läge, säger Jenny Elveljung, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggens Bostad Norr.

Till huset byggs ett garage med många parkeringsplatser.

– För många köpare är garageplatsen viktig. Till ett antal av garageplatserna kommer det att finnas laddstolpar för elbil, berättar Jenny Elveljung.

Läs mer om Brf Utsikten

Dag och tid: 1 februari kl 12.00-13.00
Plats:
Byggarbetsplatsen för Brf Utsikten, Getbergsvägen 13 (bakom Getbergsvägen 11)

Media är varmt välkomna att delta under spadtaget!

Vill du veta mer? Kontakta:
Jenny Elveljung, sälj- och marknadsansvarig på AO Bostad Norr, 090-159 603, jenny.elveljung@riksbyggen.se
Lars Lundgren, marknadsområdeschef på Riksbyggen, AO Bostad Norr, 076-83 73 507 lars.lundgren@riksbyggen.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38

Relaterat innehåll