Gå direkt till innehåll
Klart för byggstart av Riksbyggens Brf Utsikten i Skellefteå

Pressmeddelande -

Klart för byggstart av Riksbyggens Brf Utsikten i Skellefteå

Nu har Riksbyggen tagit beslut om att starta byggandet av 75 bostäder i Brf Utsikten på Getberget i Skellefteå. Byggstarten är planerad ske i början av 2023 med en preliminär inflyttning 2025. Entreprenadavtal har tecknats med NCC för genomförande av projektet.

– Det är väldigt roligt att vi fått klartecken att dra igång byggandet av Brf Utsikten samtidigt som många andra aktörer drar i handbromsen. Riksbyggen är ett kooperativt företag som arbetar långsiktigt och vi bidrar med fler bostäder till Skellefteå även när tiderna är osäkra, säger Lars Lundgren, marknadsområdeschef på Riksbyggen, AO Bostad Norr.

Brf Utsikten får ljusa och moderna lägenheter bekvämt nära strövområden, idrottsanläggningar, badhus och skola. Lägenhetsstorlekarna spänner från 2-4 rum och kök.

– Det kommer att bli härliga, inglasade balkonger. Från de översta våningsplanen är utsikten enorm. Köparna i projektet kan se fram emot ett bekvämt boende i ett mycket bra läge, säger säger Jenny Elveljung, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggens Bostad Norr.

Till huset byggs ett garage med många parkeringsplatser.

– För många köpare är garageplatsen viktig. Till ett antal av garageplatserna kommer det att finnas laddstolpar för elbil, berättar Jenny Elveljung.

Läs mer om Brf Utsikten

En trygg bostadsaffär
Riksbyggen har sedan lång tid Trygghetslöftet. Trygghetslöftet ger ett ekonomiskt skydd för köparna om något oförutsett händer.

– Med Trygghetslöftet får köparen ekonomisk hjälp om man inte lyckas sälja sin bostad, blir sjukskriven eller arbetslös, berättar Jenny Elveljung.

Läs mer om Trygghetslöftet

Vill du veta mer? Kontakta:
Jenny Elveljung, sälj- och marknadsansvarig på AO Bostad Norr, 090-159 603
Jenny.elveljung@riksbyggen.se
Lars Lundgren, marknadsområdeschef på Riksbyggen, AO Bostad Norr, 076-83 73 507
lars.lundgren@riksbyggen.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38

Relaterat innehåll