Gå direkt till innehåll
Mikael Bredelius, ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i  Skaraborg

Pressmeddelande -

Mikael Bredelius, ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Skaraborg

Från den 18 maj är Mikael Bredelius ny marknadsområdeschef för Riksbyggens förvaltningsverksamhet i Skaraborg. Riksbyggen är en av Sveriges största fastighetsförvaltare och marknadsområdet i Skaraborg har kontor i Skövde, Tibro, Lidköping, Falköping och Mariestad.

–Riksbyggens hållbarhetsarbete, samhällsansvar och tydliga värderingar lockade mig. Jag gillar också Riksbyggens sätt att arbeta långsiktigt och nytänkande tillsammans med sina kunder. Nu ser jag verkligen fram emot att vara en del av Riksbyggens fortsatta framgång med befintlihga och nya kunder, säger Mikael Bredelius.

Mikael Bredelius är 41 år och bor i Skultorp utanför Skövde tillsammans med sin familj. Närmast kommer Mikael från Skanska och rollen som områdeschef med ansvar för Skanska Rental i Väst. Innan dess har han bland annat en bakgrund som snickare och senare projektledare på ett snickeri.

Marknadsområde Skaraborg har cirka 130 medarbetare och verksamhet över hela länet.

Kunderna består av både bostadsrättsföreningar, kommuner och andra fastighetsägare. Sammanlagt har marknadsområdet ungefär 230 kunder.

Riksbyggen är en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Totalt förvaltar Riksbyggen 4 384 bostadsrättsföreningar med över 200 000 bostadsrätter samt över 100 000 hyresrätter. Riksbyggen förvaltar även ett stort antal kommersiella och offentliga lokaler. Riksbyggen har förvaltningsverksamhet på cirka 430 orter runt om i landet.

För mer information:
Mikael Bredelius, marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Skaraborg, 0500-38 16 70

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31

Relaterat innehåll