Gå direkt till innehåll
Lars Lundgren, marknadsområdeschef på Riksbyggen, AO Bostad Norr

Bild -

Lars Lundgren, marknadsområdeschef på Riksbyggen, AO Bostad Norr

go to media item
Licens:
Medieanvändning
Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Filformat:
.jpg
Storlek:
4810 x 7211, 14,3 MB
Ladda ner

Ämnen

Regioner

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31

Relaterat innehåll

Ny markanvisning: Riksbyggen planerar för Bonum 55+ bostäder i Luleå

Ny markanvisning: Riksbyggen planerar för Bonum 55+ bostäder i Luleå

Behovet av fler bostäder för äldre ökar och Riksbyggen tar nu sitt populära koncept Bonum seniorboende till Luleå. I och med Riksbyggens markanvisning i stadsdelen Björkskatan inleds planeringen för Bonum Brf Årstiden som blir Sveriges nordligaste Bonum-förening och kommer att bestå av cirka 50 bostadsrätter.

Fr v.  Fredrik Andersson, koncernchef på Contractor, Niklas Säwén, vice ordf. i kommunstyrelsen, Johanna Frelin, vd Riksbyggen och Christina Normelli, blivande boende i projektet. Foto: Evelina Ytterbom

Första spadtaget för Riksbyggens Bonum Brf Grönbodal i Sundsvall

Den 12 maj var det officiell byggstart av Riksbyggens 31 seniorlägenheter i Bonum Brf Grönbodal i Sundsvall. Med och tog det första spadtaget var Niklas Säwén, vice ordf. i kommunstyrelsen, Johanna Frelin, vd Riksbyggen och Fredrik Andersson, koncernchef på Contractor som är entreprenör i projektet. Se film från spadtaget!

Från vänster: Ulla-Britt Karlsson - lägenhetsköpare, Lars Lundgren - marknadsområdeschef Riksbyggen Bostad, David Sundström - affärschef på Lindbäcks bygg och Birgitta Larsson (S) kommunalråd i Gällivare.

Första spadtaget för Riksbyggens Brf Sjöparken i Gällivare

Riksbyggen har börjat bygga Brf Sjöparken i Gällivare. Projektet, som inkluderar 61 bostäder i centrala Gällivare, är en del av samarbetet med LKAB för att möta bostadsbristen. Bostäderna förväntas vara klara för inflyttning i slutet av 2024. En visningsdag kommer att äga rum den 10 september mellan kl 12-14.

Klart för byggstart av Riksbyggens Brf Utsikten i Skellefteå

Klart för byggstart av Riksbyggens Brf Utsikten i Skellefteå

Nu har Riksbyggen tagit beslut om att starta byggandet av 75 bostäder i Brf Utsikten på Getberget i Skellefteå. Byggstarten är planerad ske i början av 2023 med en preliminär inflyttning 2025. Entreprenadavtal har tecknats med NCC för genomförande av projektet.

Säljstart för Riksbyggens Brf Lövöbacken i Holmsund

Säljstart för Riksbyggens Brf Lövöbacken i Holmsund

Den 18 oktober är det officiell säljstart för Riksbyggens kommande bostäder i Holmsund, strax utanför Umeå. Brf Lövöbacken kommer att bestå av 24 lägenheter som byggs med högt ställda hållbarhetskrav enligt Miljöbyggnad Silver. Byggstart är planerad att ske under våren 2022.