Gå direkt till innehåll
Johanna Frelin, vd, Riksbyggen, Karin Andersson, senior advisor, Karios Future och Jonas Anund Vogel, föreståndare KTH Living Lab.
Johanna Frelin, vd, Riksbyggen, Karin Andersson, senior advisor, Karios Future och Jonas Anund Vogel, föreståndare KTH Living Lab.

Pressmeddelande -

Hur bygger vi samhällen och bostäder efter corona?

I det 6:e avsnittet av Riksbyggens Öppet fönster diskuterar vi vilka förändringar som kan komma som följd av coronapandemin. Medverkande är Karin Andersson, senior advisor, Karios Future, Jonas Anund Vogel, föreståndare KTH Living Lab och Johanna Frelin, vd, Riksbyggen. Moderator är Håkan Andersson, presschef på Riksbyggen.

Lyssna eller titta på Riksbyggens Öppet fönster där vi diskuterar aktuella frågor inom bostadspolitiken.

I Öppet Fönster vill vi på Riksbyggen diskutera aktuella frågor inom bostadspolitiken. Öppet fönster finns som podd och i filmad version på Youtube. 

Kommer coronakrisen påverka hur vi planerar och bygger samhällen och bostäder?

Gamla Klara i den stora Citysaneringen som beslutades i Stockholms stadsfullmäktige 1945, med målet riva det gamla smutsiga för att släppa in ljus, luft och moderna toaletter. 50-talets ABC-förorter där arbete, bostad och centrum skulle bilda en treenighet runt den moderna familjen. 60- och 70-talets miljonprogram för att råda bot på bostadsbristen. Kommer samhällsbyggandet och bostäderna att ändras efter coronapandemin? Titta på Öppet fönster!

För mer information:
Håkan Andersson, presschef på Riksbyggen, 072-239 00 66

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38

Relaterat innehåll