Gå direkt till innehåll
En dubbelt annorlunda Almedalsvecka – 5 Minuter med Johanna Ode

Pressmeddelande -

En dubbelt annorlunda Almedalsvecka – 5 Minuter med Johanna Ode

Pandemi och politisk kris. Årets Almedalsvecka, som genomförs digitalt, är annorlunda på många sätt. Johanna Ode tar tempen på den stundande Almedalsveckan och berättar om Riksbyggens Almedalsspecial som sänds live på måndag 5 juli klockan 12.00 på Riksbyggens Facebooksida.

Riksbyggens Almedalsseminarium:

Vad händer i bostadspolitiken efter regeringskrisen?

Från att ha fört en tillvaro lite i skymundan är bostadspolitiken hetare än någonsin. Blir det ett förslag om fri hyressättning i nyproduktion? Blir det en fortsättning av investeringsstöd till hyresrätter? Hur går det med grön omställning i det befintliga beståndet och förslaget om stöd för energiåtgärder? Nästa avsnitt av Öppet fönster, som är ett Almedalspecial, handlar om svallvågorna efter regeringskrisen som utlöstes av en bostadspolitisk fråga under midsommarveckan.

Medverkande i panelsamtalet:

Cecilia Fasth, vd Stena Fastigheter
Anders Nordstrand, vd Sveriges Allmännytta
Karolina Brick, hållbarhetschef Riksbyggen
Mårten Lilja, vice vd Riksbyggen och chef för Affärsområde Bostad 

Johanna Ode är Riksbyggens bostadspolitiska expert. Johanna sänder live veckovis på Riksbyggens Facebookkanal och pratar om de senaste händelserna inom bostadspolitiken och Riksbyggens arbete på området. Programmet ger en snabb inblick i aktuella frågor. Välkommen att titta!

För mer information:
Johanna Ode, bostadspolitisk expert och verksamhetsutvecklare, 072-465 66 92
Håkan Andersson, presschef Riksbyggen, 072-239 00 66

Ämnen

Kategorier


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31

Relaterat innehåll