Gå direkt till innehåll
Bostadsvisningar över hela landet kryddas med hållbara tips

Pressmeddelande -

Bostadsvisningar över hela landet kryddas med hållbara tips

Efterfrågan på nya bostäder är stort och Riksbyggen erbjuder privata visningar i 24 projekt på 18 orter över hela landet. I samband med visningarna kan kunderna leta efter hållbarhetstips och påminns samtidigt om chansen att bli hela Sveriges hållbarhetshjälte. Riksbyggen har ett samarbete med Aftonbladet Svenska hjältar som för första gången i år utser Årets hållbarhetshjälte.

– Hållbarhet är både stort och litet. Genom våra hållbarhetstips och samarbetet med Svenska hjältar vill vi visa att alla kan bidra till ett mer hållbart samhälle. Vi uppmanar också våra kunder att ta cykeln eller gå till visningen, det är bättre både för hälsan och klimatet, berättar Tobias Dysenius, försäljningschef på Riksbyggen Bostad.

Se alla Riksbyggens projekt med privata visningar

Hållbarhet och nytänkande är ledord för Aftonbladet Svenska hjältar. Med Riksbyggen som ny partner har en ny kategori lanserats, Årets hållbarhetshjälte.

– Hållbarhetstipsen placeras ut på olika ställen i visningslägenheterna, och förhoppningen är att kunderna ska få en liten aha-upplevelse när de hittar dem. Vi vill visa att det inte är så svårt att bli en hållbarhetshjälte i det lilla, säger Karolina Brick, hållbarhetschef på Riksbyggen.

Svenska hjältars nya kategori lyfter personer, föreningar och organisationer som med sin drivkraft och ett nytänkande inspirerar andra till en mer hållbar framtid – både miljömässigt och socialt. Det kan vara en innovation eller idé för minskad klimatpåverkan eller ett initiativ där människor samlas för att göra gott tillsammans. Gemensamt för hållbarhetshjältar är att de visar hur man kan göra skillnad i det stora såväl som det lilla sammanhanget.

– Eftersom pandemin ännu påverkar samhället fortsätter vi att erbjuda vi våra kunder att komma på privata visningar. Vi följer de rekommendationer som finns från Folkhälsomyndigheten för att säkerställa att visningarna genomförs på ett tryggt och säkert sätt, såväl för vår personal som för våra kunder, säger Tobias Dysenius.

Riksbyggen bygger bostäder med stort fokus på hållbarhet över hela landet, med planerade eller pågående bostadsprojekt från Ystad till Kiruna. Vid årsskiftet hade Riksbyggen drygt 4 000 bostäder i pågående produktion.

Vill du veta mer om Riksbyggens försäljning av bostadsrätter? Kontakta:
Tobias Dysenius, försäljningschef på Riksbyggen Bostad, 070-551 06 61
tobias.dysenius@riksbyggen.se

Ämnen

Kategorier


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38

Relaterat innehåll