Gå direkt till innehåll
8000 i intressekön till Riksbyggens Brf Tranebergsängen i Bromma

Pressmeddelande -

8000 i intressekön till Riksbyggens Brf Tranebergsängen i Bromma

Riksbyggen har startat försäljningen av de 50 lägenheterna i Brf Tranebergsängen i Bromma. Först att välja bland lägenheterna i det efterlängtade projektet är medlemmar i Riksbyggen Förtur. Byggstarten är planerad till första kvartalet 2022 med en preliminär inflyttning under tredje kvartalet 2023.

– Intresset är jättestort. Läget är fantastiskt och det kommer att bli väldigt fina lägenheter. Det är få projekt som har så många i intressekön som Brf Tranebergsängen, säger Veronica Skoglöf, säljare på Riksbyggen Bostad i Stockholm.

Efter köbearbetning i Riksbyggen Förtur erbjuds lediga lägenheter till öppna marknaden enligt principen först till kvarn. Lägenhetsstorlekarna fördelar sig mellan 1-4 rum och kök och från 37 kvadratmeter till 87 kvadratmeter. Alla lägenheter har balkong, terrass eller uteplats som blickar ut mot Tranebergsparken. Till huset hör 29 parkeringsplatser med carport, varav tolv laddplatser.

– Området i Traneberg i Bromma är mycket eftertraktat. Det är bara någon minuts promenad till Alviks T-banestation och sedan några få stationer till Stockholm City. Granne med huset ligger också Tranebergsparken med planer på att växa fram till en grönskande oas för hela stadsdelen, berättar Veronica Skoglöf.

Projektet kommer att genomföras med högt ställda krav på hållbarhet. Till exempel kommer huset att byggas för att certifieras enligt Miljöbyggnad Silver och utrustas med solpaneler. Miljöbyggnad visar på viktiga kvaliteter hos en byggnad när det gäller energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial.

Riksbyggen har sammanlagt 235 byggnader som certifierats med Miljöbyggnad. Det gör Riksbyggen till den aktör som har flest nyproducerade flerfamiljshus som certifierats med Miljöbyggnad i branschen. Miljöbyggnad är en certifiering som drivs av Sweden Green Building Council.

För mer information:
Veronica Skoglöf, säljare, Riksbyggen Bostad, Stockholm, 08-55363533
Veronica.Skoglof@riksbyggen.se

Ämnen

Kategorier


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31

Relaterat innehåll