Gå direkt till innehåll
Riksbyggen öppnar dörrarna över hela Sverige

Pressmeddelande -

Riksbyggen öppnar dörrarna över hela Sverige

Riksbyggen bygger bostäder för alla och i hela Sverige. Under Stora visningsdagen söndagen den 2 februari visar Riksbyggen bostadsrätter i totalt 55 projekt på 37 orter, från Malmö i söder till Kiruna i norr. Visningarna pågår mellan klockan 11.00-14.00 den 2 februari.

– Riksbyggen hade en stark försäljning av bostadsrätter under 2019 och vi laddar nu för ett minst lika starkt eller starkare 2020. I grunden finns en stark efterfrågan på fler bostäder och detta inte bara i storstäderna utan över hela landet. Hållbarhet, nytänkande och trygghet är grunden i Riksbyggens bostadsproduktion och nu ser vi fram emot att öppna dörrarna till våra projekt under visningsdagen, säger Tobias Dysenius, försäljningschef på Riksbyggen Bostad.

Se alla orter och projekt

Läs mer om Riksbyggens Trygghetsfilosofi

Riksbyggen bygger för förstagångsköpare och seniorer, nyförälskade och nyskilda. För naturnjutare, citysälskare, hamsterägare, cyklister, hemmapappor, ensamstående, barnfamiljer och hela tjocka släkten.

För mer information:
Tobias Dysenius, försäljningschef på Riksbyggen Bostad, 070-551 06 61
tobias.dysenius@riksbyggen.se

Ämnen

Kategorier


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38