Gå direkt till innehåll
Brf Aftonfalken, Uppsala
Brf Aftonfalken, Uppsala

Pressmeddelande -

Riksbyggen öppnar dörrarna i Uppsala och över hela Sverige

Riksbyggen bygger bostäder för alla och i hela Sverige. Under Stora visningsdagen söndagen den 2 februari visar Riksbyggen bostadsrätter i totalt 55 projekt på 37 orter, från Malmö i söder till Kiruna i norr. I Uppsala visar Riksbyggen en unik visningslägenhet i Brf Aftonfalken samt lägenheter i Brf Åsikten Södra 2 och 3.

– Kvarteret Åsikten Södra börjar bli allt mer komplett. Till exempel är nu sex av åtta lokaler uthyrda, verksamheterna är valda med omsorg och blir ett bra tillskott för området och de boende. Till exempel finns ett kafé, ett gym och en restaurang i de nya lokalerna, säger Karin Dimander Lannergård, sälj- och marknadsansvarig för Riksbyggen Bostad Uppsala.

Brf Aftonfalken innehåller totalt 91 lägenheter.

– I Brf Aftonfalken visar Riksbyggen vår unika visningslägenhet som är signerad chilenska inredarna Kana Cussen och Hugo Grisanti från Santiago de Chile, berättar Karin.

Brf Åsikten Södra 2

Brf Åsikten Södra 3

Brf Aftonfalken

Läs mer om Riksbyggens Trygghetsfilosofi

Riksbyggen bygger för förstagångsköpare och seniorer, nyförälskade och nyskilda. För naturnjutare, citysälskare, hamsterägare, cyklister, hemmapappor, ensamstående, barnfamiljer och hela tjocka släkten.

Läs mer om Riksbyggens ambitioner och hållbarhetsarbete

För mer information:
Karin Dimander Lannergård, sälj- och marknadsansvarig för Riksbyggen Bostad Uppsala, 018-18 97 14
Karin.DimanderLannergard@riksbyggen.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38