Gå direkt till innehåll
Charlotta Szczepanowski, hållbarhetschef på Riksbyggen.
Charlotta Szczepanowski, hållbarhetschef på Riksbyggen.

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Temakväll om hållbarhet i Norrköping med Charlotta Szczepanowski

Varför jobbar vi så mycket med hållbarhet inom Riksbyggen? Riksbyggens Intresseförening i Norrköping bjuder nu in till en temakväll om hållbarhet. Charlotta Szczepanowski, hållbarhetschef på Riksbyggen, deltar under temakvällen den 22 februari.

Charlotta Szczepanowski är en av Riksbyggens mest frekventa och uppskattade föreläsare. Nyligen har hon blivit utsedd till ”Influencer of the year” och har tidigare även utnämnts till ”Sveriges bästa hållbarhetschef”.

Charlotta går i spetsen för Riksbyggens hållbarhetsarbete som innefattar allt från hur vi med hjälp av ekosystemtjänster tillför naturvärden vid nyproduktion till hur våra bostadsrättsföreningar kan bidra till ett mer hållbart samhälle i sin vardag. Eller som vi säger inom Riksbyggen – planeten ska med!

Media är varmt välkomna att delta under temakvällen!

Dag: 22 februari.
Tid: 18.00-20.00.
Plats: Comfort Hotell, Saltängsgatan 29.

För mer information:

Mariana Svedin, ordförande i Riksbyggens Intresseförening i Norrköping, 076-86 18 550.
marinils@telia.com

Charlotta Szczepanowski, hållbarhetschef Riksbyggen, 08-698 41 42.
Charlotta.Szczepanowski@riksbyggen.se

Ämnen

Kategorier


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38