Följ Riksbyggen

Pressinbjudan: Temakväll om hållbarhet i Norrköping med Charlotta Szczepanowski

Pressmeddelande   •   Feb 17, 2017 07:50 CET

Charlotta Szczepanowski, hållbarhetschef på Riksbyggen.

Varför jobbar vi så mycket med hållbarhet inom Riksbyggen? Riksbyggens Intresseförening i Norrköping bjuder nu in till en temakväll om hållbarhet. Charlotta Szczepanowski, hållbarhetschef på Riksbyggen, deltar under temakvällen den 22 februari.

Charlotta Szczepanowski är en av Riksbyggens mest frekventa och uppskattade föreläsare. Nyligen har hon blivit utsedd till ”Influencer of the year” och har tidigare även utnämnts till ”Sveriges bästa hållbarhetschef”.

Charlotta går i spetsen för Riksbyggens hållbarhetsarbete som innefattar allt från hur vi med hjälp av ekosystemtjänster tillför naturvärden vid nyproduktion till hur våra bostadsrättsföreningar kan bidra till ett mer hållbart samhälle i sin vardag. Eller som vi säger inom Riksbyggen – planeten ska med!

Media är varmt välkomna att delta under temakvällen!

Dag: 22 februari.
Tid: 18.00-20.00.
Plats: Comfort Hotell, Saltängsgatan 29.

För mer information:

Mariana Svedin, ordförande i Riksbyggens Intresseförening i Norrköping, 076-86 18 550.
marinils@telia.com

Charlotta Szczepanowski, hållbarhetschef Riksbyggen, 08-698 41 42.
Charlotta.Szczepanowski@riksbyggen.se

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.