Följ Riksbyggen

Podden Hållbart: Hållbarhet driver vår affär – Leif Linde, vd Riksbyggen

Pressmeddelande   •   Jan 12, 2017 07:40 CET

Leif Linde, vd på Riksbyggen och Charlotta Szczepanowski, hållbarhetschef.

”Planeten ska med” är namnet på Riksbyggens plan för en hållbar utveckling. Ett av löftena i ”Planeten ska med” är att företaget ska ledas till att bli mer hållbart. I det senaste avsnittet av podcasten Hållbart intervjuar Riksbyggens hållbarhetschef Charlotta Szczepanowski Leif Linde, vd på Riksbyggen om hans syn på vad hållbarhet är och hur Riksbyggen kan bli mer hållbart.

Om podden Hållbart:

”Planeten ska med!” är utgångspunkten för Riksbyggens podcast Hållbart. I Hållbart träffar Riksbyggens hållbarhetschef Charlotta Szczepanowski, utsedd till årets hållbarhetschef 2014, intressanta människor på Riksbyggen som brinner för att driva utvecklingen mot det hållbara samhället.

Avsnitten handlar om allt från hur vår vd Leif Linde tänker till hur Riksbyggen arbetar för att ge stöd till våra bostadsrättsföreningars styrelser att ta steg i vardagen mot ett mer hållbart samhälle. Just nu har vi sex nya avsnitt planerade som publiceras varannan vecka med uppehåll för jul och nyår. Välkommen att lyssna och mejla gärna synpunkter till charlotta.szczepanowski@riksbyggen.se.

Välkommen att lyssna – planeten ska med!

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.