Följ Riksbyggen

Nästa stora steg för Mölndals innerstad

Nyhet   •   Aug 26, 2015 12:23 CEST

Torsdagen den 27 augusti sätter vi spaden i marken för detaljplanerna norr och söder om Brogatan i centrala Mölndal. På kvällen bjuds på en stjärnspäckad spadtagsfest för stora och små.

I centrala Mölndal skapas en helt ny innerstad med galleria, 600 nya lägenheter, ett nytt stadsbibliotek och upprustade gator och torg. Spadtaget är startskottet föt byggandet av en ny modern innerstad för Mölndalsborna.

Spadtaget tas mitt på dagen den 27 augusti tillsammans med särskilt inbjudna. Klockan 16.45–19.30 bjuds allmänheten in till en stjärnspäckad spadtagsfest för stora och små.

De 200 första besökarna bjuds på popcorn. Barnen får chans att sätta spaden i marken och byta sin skatt mot godis eller hoppa i hoppborgen. Under kvällen bjuds på musikkryss på Mölndals Torg under ledning av duktiga musiker och artister. På scen finns Samir &Viktor, Timoteij och Caroline Wennergren.

Butikerna håller kvällsöppet till kl 19 och har laddat med olika spadtagserbjudanden.

På spadtagsfesten kommer det att finnas möjlighet att träffa representanter från NCC/Citycon (Mölndal Galleria), Riksbyggen, Mölndalsbostäder och Mölndals stad. Det är vi som tillsammans bygger Mölndals innerstad. Här kan du ta del av planerna, se bilder och skisser samt ställa frågor.

Mer info om Mölndals innerstad och vår spadtagsfest hittar du på molndalsinnerstad.se.

Kontakta oss gärna för mer information:

Björn Marklund Stadsbyggnadschef, Mölndals stad 031- 315 13 81, 0709-65 03 20 e-post: bjorn.marklund@molndal.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.