Gå direkt till innehåll

Regioner: Vallentuna

Bf Odlingslunden i Upplands-Bro

I helgen visar Riksbyggen bostäder i Stockholm och över hela landet

Söndagen den 5 februari mellan kl 12-14 pågår Stora Visningsdagen där Riksbyggen bjuder in till öppen visning i projekt över hela landet. Sammanlagt visar Riksbyggen 34 projekt på 23 orter från norr till söder, både hyres- och bostadsrätter. I Stockholmsområdet visar Riksbyggen sex projekt - i Sollentuna, Täby Park, Upplands-Bro och Vallentuna.

Fr v Johanna Frelin, vd Riksbyggen, Alicia Eriksson-Gardell, köpare i Brf Entrén och Parisa Liljestrand, kommunstyrelsens ordförande (M),

Första spadtaget för Riksbyggens Brf Entrén i Vallentuna

Den 13 juni var det officiell byggstart för Brf Entrén med 39 lägenheter om 2–5 rum och kök i Åby Ängar, Vallentuna. Det första spadtaget togs av Parisa Liljestrand, kommunstyrelsens ordförande (M), Johanna Frelin, vd Riksbyggen och Alicia Eriksson-Gardell, en av köparna i Brf Entrén.

Pressinbjudan: Första spadtaget för Riksbyggens Brf Entrén i Vallentuna

Pressinbjudan: Första spadtaget för Riksbyggens Brf Entrén i Vallentuna

Den 13 juni är det officiell byggstart för Brf Entrén med 39 lägenheter om 2–5 rum och kök i Åby Ängar, Vallentuna. Det första spadtaget tas av Parisa Liljestrand, kommunstyrelsens ordförande (M), Johanna Frelin, vd Riksbyggen och en av lägenhetsköparna i Brf Entrén.