Gå direkt till innehåll
Veronica Söderberg ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Västernorrland

Pressmeddelande -

Veronica Söderberg ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Västernorrland

Från den 30 juni är Veronica Söderberg ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Västernorrland. Riksbyggen är en av Sveriges största fastighetsförvaltare och marknadsområde Västernorrland innefattar hela länet och med kontor i Sundsvall och Örnsköldsvik.

– Det känns spännande att få börja jobba på Riksbyggen och för marknadsområdet Västernorrland. Riksbyggens syn på hållbarhet, leveranser och värdegrund känns helt rätt. Jag är själv från Sundsvall och tror det finns en stor potential för Riksbyggen i regionen, säger Veronica Söderberg.

Veronica har bakgrund inom tillverkningsindustrin, kommunal verksamhet för vatten och avfall samt inom IT, där hon arbetat många år som ledare och med verksamhetsutveckling.

– Med fokus på digitalisering, automatisering och energioptimering kan vi på Riksbyggen skapa bra förutsättningar för våra kunder och samtidigt minska vår påverkan på planeten vi alla delar, säger Veronica.

Som marknadsområdeschef blir Veronica ansvarig för en organisation på cirka 30 personer plus ett antal säsongsanställda under sommaren. Marknadsområde Västernorrland innefattar hela länet och med kontor i Sundsvall och Örnsköldsvik. Kunderna består av både bostadsrättsföreningar, kommuner och andra fastighetsägare.

Riksbyggen är en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Totalt förvaltar Riksbyggen 4 384 bostadsrättsföreningar med över 200 000 bostadsrätter samt över 100 000 hyresrätter. Riksbyggen förvaltar även ett stort antal kommersiella och offentliga lokaler. Riksbyggen har förvaltningsverksamhet på cirka 430 orter runt om i landet.

För mer information:
Veronica Söderberg, marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Västernorrland,
veronica.soderberg@riksbyggen.se
Håkan Andersson, presschef Riksbyggen, 072-239 00 66
hakan.andersson@riksbyggen.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38

Relaterat innehåll