Gå direkt till innehåll
Säljstart för Riksbyggens Brf Utsikten i Skellefteå

Pressmeddelande -

Säljstart för Riksbyggens Brf Utsikten i Skellefteå

Riksbyggen säljstartar nu 75 bostäder i Brf Utsikten, högt upp på Getberget i Skellefteå. Energieffektivitet och hållbara materialval är en självklarhet i projektet och det kommer bland annat att finnas solceller på taket och laddstolpar till elbil.

– Det kommer att bli väldigt fina lägenheter med genomgående hög standard. Köparna i projektet kan se fram emot ett renoveringsfritt och bekvämt boende i ett mycket bra bra läge, säger Lars Lundgren, marknadsområdeschef på Riksbyggen, AO Bostad Norr.

Brf Utsikten får ljusa och moderna lägenheter bekvämt nära strövområden, idrottsanläggningar, badhus och skola. Lägenhetsstorlekarna spänner från 2-4 rum och kök.

– Det kommer att bli härliga, inglasade balkonger. Från de översta våningsplanen är utsikten enorm, säger Jenny Elveljung, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggens Bostad Norr.

Till huset byggs ett garage med många parkeringsplatser.

– För många köpare är garageplatsen viktig. Till tio av garageplatserna kommer att finnas laddstolpar för elbil, berättar Jenny Elveljung.

De nya bostäderna kan upplevas på ett nytt och innovativt sätt. Ta med mobilen, scanna QR-koden på skylten vid den obebyggda tomten och se hur husen reser sig upp.

– Riksbyggen är först med att använda AR-teknik i Skellefteå på det här sättet, kanske är vi till och med först ut i landet med just denna typ av teknik. Det blir ett roligt och bra sätt för alla intressenter att uppleva de kommande husen i Brf Utsikten, säger Jenny Elveljung.

AR-teknik - förstärkt verklighet är ett begrepp inom informationsteknik. I detta fall innebär det att du genom skärmen på din mobil kan se ett eller flera lager av "upplevd verklighet" i befintlig verklighet.

En trygg bostadsaffär
Riksbyggen har sedan lång tid Trygghetslöftet. Trygghetslöftet ger ett ekonomiskt skydd för köparna om något oförutsett händer.

– Med Trygghetslöftet får köparen ekonomisk hjälp om man inte lyckas sälja sin bostad, blir sjukskriven eller arbetslös, berättar Jenny Elveljung.

Läs mer om Trygghetslöftet

Vill du veta mer? Kontakta:
Jenny Elveljung, sälj- och marknadsansvarig på AO Bostad Norr, 090-159 603
Jenny.elveljung@riksbyggen.se
Lars Lundgren, marknadsområdeschef på Riksbyggen, AO Bostad Norr, 076-83 73 507
lars.lundgren@riksbyggen.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38

Relaterat innehåll