Gå direkt till innehåll
Brf Bersån i Täby Park
Brf Bersån i Täby Park

Pressmeddelande -

Säljstart för Riksbyggens Brf Bersån med 108 lägenheter i Täby Park

Från den 21 mars kommer Riksbyggens nya lägenheter i Brf Bersån, i Täby Park, att börja säljas. Brf Bersån kommer att addera 108 nya lägenheter till området och blir Riksbyggens fjärde kvarter i Täby Park. När Brf Bersån är färdigställt har Riksbyggen uppfört över 500 lägenheter i området.

Stockholms tidigare galoppfält omvandlas till en ny stadsdel med namnet Täby Park - ett trivsamt bostadsområde med ett rikt utbud av kultur, rekreation, mötesplatser som ligger nära natur, stad och bra kommunikationer. I närheten har nyligen en ny simhall invigts och det byggs även en ny skola.

Den 21 mars kommer 27 lägenheter att gå till försäljning i Riksbyggen Brf Bersån i Täby Park. Byggnationen pågår och första inflyttningen är planerad att äga rum om ett år. Brf Bersån blir Riksbyggens fjärde kvarter i området som i dagsläget inkluderar bostadsrätter i Brf Cykelverkstaden, Brf Parkliv, Bonum Brf Boulevarden och hyreslägenheter i Galopphästen.

- Det finns en efterfrågan på fler bostäder i Stockholm och det känns roligt att som samhällsbyggare bidra till att utveckla Täby Park till en karaktärsfull och socialt hållbar stadsdel. När detta fjärde kvarter är klart har Riksbyggen bidragit med över 500 bostäder i Täby Park, säger Sara Stridh, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad i Stockholm norrort.

I kvarteret på en fridfull gata i Brf Bersån, precis intill det charmiga torget och den livliga boulevarden, bygger Riksbyggen 108 kvadratsmarta lägenheter. Lägenheterna har genomtänkta planlösningar och varierar i storlek från 1 till 5 rum och kök, alla med balkong eller uteplats. Garage finns under det fem våningar höga huset. Föreningen har tillgång till en lummig innergård, där växter som lockar till sig pollinatörer planteras, och som har smarta lösningar för återanvändning av regnvattnet installerade.

Mer om Brf Bersån

För mer information:
Sara Stridh, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad Stockholm norrort sara.stridh@riksbyggen.se 018-18 97 49

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31

Relaterat innehåll