Gå direkt till innehåll
Brf Bersån, Riksbyggen, Täby Park

Bild -

Brf Bersån, Riksbyggen, Täby Park

ETTELVA
Licens:
Medieanvändning
Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Av:
ETTELVA
Filformat:
.jpg
Storlek:
3840 x 2160, 6,29 MB
Ladda ner

Ämnen

Regioner

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31

Relaterat innehåll

Brf Bersån, Täby Park.

Pressinbjudan: Riksbyggen tar dubbelt första spadtag i Täby Park

Den 18 augusti tar Riksbyggen det första spadtaget för två bostadsrättsföreningar i Täby Park, Brf Bersån och Bonum Brf Boulevarden. Sammanlagt blir det över 160 nya bostäder. På plats och tar det första spadtaget är Erik Andersson, kommunstyrelsens ordförande, Carl-Henrik Appel, regionchef för Riksbyggen Stockholm/Norr/Öst och Anna-Karin Croner, avdelningschef på NCC Bostad.

Bild på kommande seniorbostäder i Bonum Brf Boulevarden.

Riksbyggen planerar för 163 nya bostäder i Täby Park

Avtal klart för genomförande av Riksbyggens två kommande bostadsrättsföreningar i Täby Park, Brf Bersån och Bonum Brf Boulevarden. Sammanlagt kommer de två föreningarna att bestå av 163 lägenheter. Bonum är Riksbyggens populära koncept för seniorbostäder som nu får premiär i Täby. Riksbyggen har tecknat avtal med NCC för byggandet av de två projekten.

Brf Bersån i Täby Park

Säljstart för Riksbyggens Brf Bersån med 108 lägenheter i Täby Park

Från den 21 mars kommer Riksbyggens nya lägenheter i Brf Bersån, i Täby Park, att börja säljas. Brf Bersån kommer att addera 108 nya lägenheter till området och blir Riksbyggens fjärde kvarter i Täby Park. När Brf Bersån är färdigställt har Riksbyggen uppfört över 500 lägenheter i området.

I strålande sol togs två första spadtag! Fr v Carl-Henrik Appel, regionchef för Riksbyggen Stockholm/Norr/Öst, Erik Andersson, kommunstyrelsens ordförande och Anna-Karin Croner, tf avdelningschef på NCC Bostad.

Dubbelt första spadtag för över 160 lägenheter i Täby Park

Den 18 augusti tog Riksbyggen det första spadtaget för två bostadsrättsföreningar i Täby Park, Brf Bersån och Bonum Brf Boulevarden. Sammanlagt blir det över 160 nya bostäder. På plats och tog det första spadtaget var Erik Andersson, kommunstyrelsens ordförande, Carl-Henrik Appel, regionchef för Riksbyggen Stockholm/Norr/Öst och Anna-Karin Croner, avdelningschef på NCC Bostad.

Brf Entrén i Vallentuna

Riksbyggen visar upp inflyttningsklara lägenheter i Stockholm den 4 februari

Söndagen den 4 februari mellan kl 12-14 har Riksbyggen visning runt om i landet. Sammanlagt visas 44 olika bostadsprojekt på hela 25 orter från norr till söder. I Stockholm med omnejd visar Riksbyggen upp sex projekt däribland inflyttningsklara lägenheter i Brf Entrén – centralt belägna bostadsrätter med radhuskänsla i Vallentuna i norra Stockholm.

Nu öppnar Boulevarden - entrén till Täby Park

Nu öppnar Boulevarden - entrén till Täby Park

Den 7 september öppnar Boulevarden i Täby Park, en väg som går rakt igenom området. Med Boulevarden ökar tillgängligheten både för de som redan flyttar in i Täby Park och för näringsidkarna som finns på plats. Nyligen tog Riksbyggen det första spadtaget för två bostadsrättsföreningar i Täby Park med tillsammans över 160 bostäder, Brf Bersån och Bonum Brf Boulevarden.

Brf Entrén i Vallentuna

Riksbyggen visar upp inflyttningsklara lägenheter i Stockholm den 11 november

Lördagen den 11 november mellan kl 12-14 har Riksbyggen visning runt om i landet. Sammanlagt visas 43 olika projekt på hela 27 orter från norr till söder. I Stockholm med omnejd visar Riksbyggen upp fyra projekt däribland lägenheter inflyttningsklara i Brf Entrén – centralt belägna bostadsrätter med radhuskänsla i Vallentuna i norra Stockholm.