Gå direkt till innehåll
Riksbyggens tredje etapp av Stensjövillan i Mölndal är slutsåld

Pressmeddelande -

Riksbyggens tredje etapp av Stensjövillan i Mölndal är slutsåld

Stensjövillan 3 består 20 villor och är Riksbyggens tredje villaetapp i Stensjön. På kort tid har samtliga bostäder i Stensjövillan 3 sålts och byggnation pågår för fullt. Inflyttningen är planerad etappvis från våren 2022.

– Vi har haft ett otroligt stort intresse på dessa fantastiska villor. De ligger med ett lugnt läge med närhet till både skogspromenader och bad. Några av villorna har en vacker utsikt över Stensjön, säger Fabian Billing, sälj- och marknadsansvarig för Riksbyggen i StorGöteborg.

Stensjövillan 3 har två hustyper, suterränghus och 2-planshus. Båda med två bostadsplan på sammanlagt 145 kvadratmeter.

De friköpta villorna ligger i ett lugnt område med vackra och sluttande naturtomter. Med kollektivtrafik eller cykel kan man enkelt ta sig till centrala Mölndal samt Göteborg.

– Det är härligt att alla våra hus nu funnit sina köpare och att projektet växer fram och bidrar till den sista pusselbiten i villaområdet på berget, säger Malin Mannikoff, biträdande projektledare på Riksbyggen i StorGöteborg.

För mer information:
Fabian Billing, sälj- och marknadsansvarig för Riksbyggen i StorGöteborg, 031-704 55 93

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31

Relaterat innehåll