Gå direkt till innehåll
Riksbyggen spred julglädje när Julklappsvagnen kom till Linnéplatsen

Pressmeddelande -

Riksbyggen spred julglädje när Julklappsvagnen kom till Linnéplatsen

Göteborgs Stadsmission samlar varje år in julklappar och ger till människor som lever i fattigdom och utsatthet. Riksbyggen stödjer Göteborgs Stadsmission och fanns på plats och överlämnade en säck med klappar när Julklappsvagnen anlände Linnéplatsen.

– Det var både väldigt roligt och viktigt att kunna bidra till att fler får julklappar. För ett kooperativ företag som Riksbyggen är det självklart att göra insatser för både enskilda människor och för samhället i stort, säger Marianne Wadefalk, marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Göteborg.

Julklappsvagnen är ett samarbete mellan Spårvägssällskapet Ringlinjen och Göteborgs Stadsmission. Förutom att överlämna julklappar fanns Riksbyggens medarbetare på plats och serverade kaffe, saft och smågodis.

– Att göra en insats för att fler barn skall få en fin jul känns viktigt. Det är roligt att få vara med och bidra till Göteborgs Stadsmissions arbete, säger Malin Thorin, hållbarhetsspecialist på Riksbyggen.

Läs mer på stadsmissionen.org/julklappsinsamling

För mer information:
Marianne Wadefalk, marknadsområdeschef på Riksbyggen Fastighetsförvaltning, 031-704 55 23
Marianne.Wadefalk@riksbyggen.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31

Relaterat innehåll