Gå direkt till innehåll
Fastigheten Bakplåten 1 i Torvalla, Östersund, är en av de fastigheter som Riksbyggen kommer att förvalta åt Niam.
Fastigheten Bakplåten 1 i Torvalla, Östersund, är en av de fastigheter som Riksbyggen kommer att förvalta åt Niam.

Pressmeddelande -

Riksbyggen förvaltar 883 hyresrätter åt Niam i Östersund

Riksbyggen har fått uppdraget att sköta totalförvaltningen av 883 hyresrätter i Östersund som ägs av Niam. Riksbyggen och Niam har tecknat ett 3-årigt förvaltningsavtal som börjar gälla från den 1 september i år.

– Vi är mycket glada och stolta över få förtroendet att förvalta fastigheterna i Östersund åt Niam, säger Karin Eriksson, marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Jämtland.

Riksbyggen är en av Sveriges största fastighetsförvaltare och förvaltar både hyres- och bostadsrätter samt ett stort antal kommersiella och offentliga lokaler. Verksamheten finns på cirka 430 orter över hela landet, från Trelleborg i syd till Karesuando i norr.

På Riksbyggen står hållbarhetsfrågorna i fokus. Riksbyggen har två år på raken utsetts till det mest hållbara företaget i fastighetsbranschen enligt Sustainable Brand Index B2B.

För mer information:
Karin Eriksson, marknadsområdeschef för Riksbyggen, 063-15 19 14
karin.eriksson@riksbyggen.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38

Relaterat innehåll