Gå direkt till innehåll
Riksbyggen återigen branschbäst bland högskoleingenjörer

Pressmeddelande -

Riksbyggen återigen branschbäst bland högskoleingenjörer

Enligt studentundersökning Företagsbarometern är Riksbyggen återigen branschbäst inom Fastighetsförvaltning bland studenter som läser till högskoleingenjörer. Företagsbarometern är Universums årliga undersökning och i år har över 24 000 studenter deltagit i undersökningen.

– Det är jättekul att Riksbyggen ännu en gång är branschbäst inom kategorin Fastighetsförvaltning. Sedan tidigare undersökningar vet vi att studenter upplever Riksbyggen som ett företag med sunda värderingar, kreativ och dynamisk arbetsmiljö och möjligheter till utveckling, säger Maria Sörén, employer branding-ansvarig på Riksbyggen.

Hållbarhet är stort. Och litet.

Företagsbarometern görs varje år och är en heltäckande undersökning om karriär, arbetsliv och framtid där studenterna även rankar landets mest attraktiva arbetsgivare.

#jobbaförengemensamframtid

Riksbyggen är en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Totalt förvaltar Riksbyggen 4 384 bostadsrättsföreningar med över 200 000 bostadsrätter samt över 100 000 hyresrätter. Riksbyggen förvaltar även ett stort antal kommersiella och offentliga lokaler. Riksbyggen har förvaltningsverksamhet på cirka 430 orter runt om i landet.

För mer information:
Maria Sörén, employer branding-ansvarig på Riksbyggen, 0766-52 63 50

Ämnen

Kategorier


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38

Relaterat innehåll