Gå direkt till innehåll
Brf Nära i Hyllie, Malmö.
Brf Nära i Hyllie, Malmö.

Pressmeddelande -

Privata visningar av Riksbyggens bostadsrätter i Skåne

Efterfrågan på nya bostäder är stort och Riksbyggen erbjuder privata visningar av nya bostäder i ett antal bostadsrättsprojekt i Skåne. Till exempel visar Riksbyggen seniorbostäder i Bonum Brf Alunda i Åkarp med 31 lägenheter, lägenheter i bästa läge i Brf NEO Davidshall i Malmö och Brf Nära i Hyllie som bland annat erbjuder 17 unika townhouse.

Se alla Riksbyggens projekt som visas i Skåne

– Målsättningen är en fortsatt hög produktionstakt av nya bostadsrätter och vi ställer inte in utan vi ställer om. Därför har Riksbyggen privata visningar i ett stort antal bostadsprojekt över hela landet. Alla som vill komma och titta på sin drömbostad kan göra det i lugn och ro och känna sig helt trygga, säger Tobias Dysenius, försäljnings- och affärsutvecklingschef affärsområde Bostad.

Riksbyggen följer myndigheternas rekommendationer för att förhindra vidare smittspridning av coronaviruset (och covid-19) och våra medarbetare är helt symptomfria när de träffar kunder exempelvis vid visningar och i andra kundmöten. Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för både dig som kund och våra medarbetare.

– Det finns ett stort behov av fler bostäder på marknaden, på många håll i landet råder bostadsbrist. Vi har sett en stark efterfrågan på marknaden trots coronapandemin, berättar Tobias Dysenius.

För mer information:
Annika Reis, sälj- och marknadschef, Riksbyggen Bostad Sydväst, 040-10 94 01

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31