Gå direkt till innehåll
Panelsamtal om unga vuxnas inträde på bostadsmarknaden

Pressmeddelande -

Panelsamtal om unga vuxnas inträde på bostadsmarknaden

Riksbyggen och Bostadsbubblan arrangerar ett webbinarium om att underlätta för unga vuxna att komma in på bostadsmarknaden. Med i samtalet är bland andra Eva Nordström, regeringens särskilda utredare, som har uppgiften att utreda åtgärder som underlättar för förstagångsköpare. Webbinariet sänds live på Riksbyggens Facebooksida tisdagen den 2 februari klockan 12.00-12.45.

Eva Nordström kommer att berätta om uppdraget som övriga paneldeltagare får chansen att kommentera samt ge egna förslag på lösningar om underlättar för förstagångsköpare på bostadsmarknaden. Caroline Szyber, Bostadsbubblan, är moderator för panelsamtalet.

Övriga deltagare:

Johanna Frelin, vd Riksbyggen
Johan Löfstrand (S), bostadspolitisk talesperson, Riksdagen
Jakob Forssmed (KD), finanspolitisk talesperson, Riksdagen
Emma Ringqvist, ordförande, Jagvillhabostad.nu
Arturo Arques, privatekonom, Swedbank och sparbankerna

När: Tisdagen den 2 februari klockan 12.00-12.45. 
Var: Riksbyggens Facebooksida

Panelsamtalet kommer även att kunna ses i efterhand. Tittarna har möjlighet att ställa frågor under panelsamtalet i kommentarsfältet.

För mer information:
Håkan Andersson, presschef Riksbyggen, 072-239 00 66

Ämnen

Kategorier


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38

Relaterat innehåll