Gå direkt till innehåll
Ny marknadsområdeschef för Riksbyggen Bostad Bergslagen

Pressmeddelande -

Ny marknadsområdeschef för Riksbyggen Bostad Bergslagen

Mikael Pettersson Sjölund är ny ansvarig för Riksbyggens bostadsbyggande, både hyres- och bostadsrätter, i Bergslagen. Marknadsområdet som Mikael är är chef över innefattar bland annat Västerås, Örebro, Strängnäs, Sala och Eskilstuna.

– Det ska bli mycket spännande och roligt. Riksbyggen har ett väldigt starkt fäste i Västerås med ett tiotal pågående eller planerade bostadsprojekt. I Eskilstuna händer det också mycket och där kommer vi att inom en snar framtid att starta två nya projekt, säger Mikael Pettersson Sjölund.

Mikael kommer närmast från jobbet som vd för Aros Bygg och Förvaltning AB och har tidigare erfarenhet från Peab Bostad där han varit projektledare, platschef och arbetschef.

– Riksbyggen ligger långt framme när det gäller hållbarhetsfrågorna vilket är oerhört viktigt. Med mina tidigare erfarenheter från bostadsutveckling hoppas jag kunna bidra till fortsatt utveckling av Riksbyggens produkter, säger Mikael.

Mikael är 49 år, bor i Västerås och familjen består av fru och tre barn.

Axplock av pågående/planerade projekt i Bergslagen:

Brf Skolmästaren, Eskilstuna – 24 bostadsrätter

Brf Lokomotivet, Eskilstuna – 48 bostadsrätter

Bonum Brf Sundemansbacke – 54 seniorbostadsrätter

Brf Eldtickan, Västerås – 42 bostadsrätter enligt Riksbyggens StegEtt-koncept

Bonum Brf Pepparmyntan – 47 seniorbostadsrätter

För mer information:
Mikael Pettersson Sjölund, marknadsområdeschef Riksbyggen Bostad Bergslagen, 070–375 02 32

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38