Gå direkt till innehåll
Maritha Nordström ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Norrbotten

Pressmeddelande -

Maritha Nordström ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Norrbotten

Från den 12 april är Maritha Nordström ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Norrbotten. Riksbyggen är en av Sveriges största fastighetsförvaltare och marknadsområde Norrbotten innefattar hela länet och med kontor i bland annat Luleå, Gällivare och Kiruna.

– Jobbet som marknadsområdeschef på Riksbyggen känns som en viktig och spännande uppgift som jag är glad och stolt över att få ta mig an. Hållbarhet och att bidra till samhällsutveckling på olika sätt är en viktig drivkraft för mig och Riksbyggens värdegrund möter mina värderingar väldigt väl, säger Maritha Nordström.

Maritha har lång och bred ledarerfarenhet och kommer närmast från Samhall där hon arbetat som distriktschef för Norrbotten. Hon har också bakgrund från bland annat tillverkande industri där hon ansvarat för utvecklingsarbete inom olika produktområden, allt från elektronik- och trävarutillverkning till industrisömnad.

– Det händer mycket i området som jag kommer att ansvara för, regionen är i en stark utvecklingsfas och det finns stor potential för Riksbyggen här. Med vårt fokus på digitalisering, automatisering och energioptimering kommer vi att vara en viktig pusselbit för att skapa förutsättningar för våra kunder samt inte minst med att bidra till hållbarhet utifrån miljöperspektivet - vi gör skillnad, säger Maritha.

Som marknadsområdeschef blir Maritha ansvarig för en organisation på cirka 75 personer plus ett antal säsongsanställda under sommaren. Marknadsområdet täcker hela Norrbottens län som är landets största län och ytmässigt nära en fjärdedel av Sveriges totala landareal. Kunderna består av både bostadsrättsföreningar, kommuner och andra fastighetsägare.

Riksbyggen är en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Totalt förvaltar Riksbyggen 4 384 bostadsrättsföreningar med över 200 000 bostadsrätter samt över 100 000 hyresrätter. Riksbyggen förvaltar även ett stort antal kommersiella och offentliga lokaler. Riksbyggen har förvaltningsverksamhet på cirka 430 orter runt om i landet.

För mer information:
Maritha Nordström, tillträdande marknadsområdeschef, 0920-200 196
Maritha.Nordstrom@riksbyggen.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38

Relaterat innehåll