Gå direkt till innehåll
Lägre hyror i Riksbyggens kv Kattugglan i Nyköping

Pressmeddelande -

Lägre hyror i Riksbyggens kv Kattugglan i Nyköping

Från den 1 februari sänker Riksbyggen hyrorna för de 138 lägenheterna i kv Kattugglan, Marieberg, i Nyköping. Efter justeringen kommer en etta på 37 kvm att kosta cirka 5 600 kr/mån jämfört med tidigare cirka 6 800 kr/mån. Lägenhetsstorlekarna spänner från yteffektiva ettor till fyror för den växande familjen.

– Det nytt år och Riksbyggen gör nu ett omtag i uthyrningen av lägenheterna i kv Kattugglan. Vi kan nu glädja både befintliga boende och kommande hyresgäster i kv Kattugglan med lägre hyror, säger Patrice Wedlund, säljare på Riksbyggen.

De nya hyrorna kommer att börja gälla från 1 februari. De som redan har flyttat in kommer också att få sina hyror justerade till den sänkta nivån.

– Det är en tuff konkurrens på hyresmarknaden för nyproducerade lägenheter i Nyköping där många nya bostäder kommit ut på marknaden de senaste åren. Med de nya hyrorna blir lägenheterna i kv Kattugglan mycket attraktiva och den som hyr av oss får en lägenhet med hög standard. Till exempel har vi kök från Vedum med diskmaskin i samtliga lägenheter, berättar Patrice Wedlund.

Alla lägenheter har balkong eller uteplats. Kv Kattugglan ligger med närhet till skogen och naturreservatet och in till centrum tar det bara 10-15 minuter med cykel. Busshållplats finns vid husen och det finns parkeringsplatser att hyra.

– Läget är verkligen jättefint. För alla som är intresserade har vi coronasäkra, privata visningar och det finns två fina visningslägenheter att titta på, säger Patrice Wedlund.

För mer information:
Patrice Wedlund, säljare på Riksbyggen, 013-24 93 31
Mårten Lilja, vice vd Riksbyggen och chef för affärsområde Bostad, 08-698 42 18

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38

Relaterat innehåll